Στη διάθεση συνεταιριστικών μερίδων προχωρά η ναυτιλιακή Cretan Lines μετά την απόκτηση του πλοίου «Elli».

Στο πλοίο, έπειτα από τη θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών -που ενέκρινε ομόφωνα να δοθεί η άδεια δρομολόγησης του πλοίου στη ρεθυμνιώτικη γραμμή – πρόκειται να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες, ώστε μέχρι τα τέλη Απριλίου, να είναι έτοιμο να καταπλεύσει στο Ρέθυμνο, όπου θα παραμείνει για κάποιες ημέρες, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους Ρεθυμνιώτες να το επισκεφθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cretan Lines κ. Γιάννη Νικολούδη, το «Elli» θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα δρομολόγια του το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ ο ίδιος, αλλά και η διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρείας απευθύνουν έκκληση στους πολίτες του Ρεθύμνου να συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως το “Εlli”, «προκειμένου να μην σβήσει αυτό το όνειρο».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία συμφώνησε για την αγορά του πλοίου αντί του ποσού των 3,4 εκ. ευρώ, ενώ ως προκαταβολή έχει δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ, την ίδια στιγμή που η πρώτη δόση που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης