Αντιμέτωπες με την απόλυτη φρίκη ήρθαν οι Αρχές στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν συνέλαβαν ένα παιδί 13 ετών με τις κατηγορίες της δολοφονίας του 2χρονου αδελφού του, τον οποίο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, και του βιασμού του 5χρονου ετεροθαλούς αδελφού του.

Την ιστορία του 13χρουνου Κρίστιαν Φερνάντεζ δεν θα μπορούσε να την είχε σκεφτεί ούτε ο πιο έμπειρος σεναριογράφος αστυνομικών ταινιών του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», το άτυχο παιδί από τη στιγμή που γεννήθηκε γνώρισε την παραμέληση και την κακοποίηση από τους ίδιους του τους συγγενείς, αφού σε ηλικία μόλις δύο ετών βρέθηκε να κυκλοφορεί γυμνό στον δρόμο, καθώς η ναρκομανής γιαγιά του το είχε παρατήσει και η τύχη της 14χρονης μητέρας του αγνοούνταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απίστευτη ιστορία έχει όμως και συνέχεια, αφού ο μικρός έπεσε θύμα βιασμού από τον 25χρονο πατέρα του. Αργότερα, τον ξυλοκόπησε ο πατριός του, ο οποίος και αυτοκτόνησε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος η αστυνομία που είχε κληθεί να ερευνήσει το περιστατικό.

Η υπόθεση αποτελεί μία από τις πλέον περίεργες και δυσκολότερες που θα εκδικαστούν στα δικαστήρια της Πολιτείας της Φλόριντα. Εάν ο 13χρονος δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού, μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε ισόβια, ενώ στην πραγματικότητα έχει ήδη βιώσει από πολύ μικρή ηλικία μία σειρά τραγικών καταστάσεων και ανείπωτων κακοποιήσεων, που προφανώς τον οδήγησαν σε αυτήν τη συμπεριφορά.

Παρακολουθήστε απόσπασμα της κατάθεσης που έδωσε το 13χρονο αγόρι


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης