Κροάτης αγόρασε το γιοτ του Μπερεζόφσκι αντί 5 εκατ. Ευρώ

Κροάτης αγόρασε το γιοτ του Μπερεζόφσκι αντί 5 εκατ. Ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013, 13:47

Άγνωστος αγοραστής από την Κροατία απέκτησε έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ το γιοτ του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Μπόρις Μπερεζόφσκι που βρέθηκε πρόσφατα νεκρός στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Σπλιτ "Σλόμποντνα Νταλμάτσια".

Την αγορά του γιοτ "Thunder B" επιβεβαίωσε ο ολλανδικός μεσιτικός οίκος De Valk, όπως επίσης και το ότι ο αγοραστής είναι Κροάτης. Το γιοτ κατασκευάστηκε το 1998 στο ναυπηγείο Oceanfast, στην πόλη Φριμάντλ της Αυστραλίας.

Ο μεσιτικός οίκος δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αγοραστή, καθώς τα στοιχεία βάσει του συμβολαίου αποτελούν επιχειρηματικό απόρρητο.

Η αξία του "Thunder B" είχε παλαιότερα εκτιμηθεί στα 14 εκ. ευρώ. Το γιοτ που ανακαινίστηκε πριν από πέντε χρόνια, έχει δύο διαμερίσματα και τρεις καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 επισκέπτες και οκταμελές πλήρωμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας, το γιοτ τον περασμένο μήνα απέπλευσε από το λιμάνι Γκολφ Ζουάν της Γαλλίας προς το Κουσάντασι, στα τουρκικά παράλια και δεν αποκλείεται φέτος το καλοκαίρι το πολυτελές πλοίο να εμφανιστεί στην Αδριατική Θάλασσα.imerisia

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013, 15:46


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα