Επικήρυξαν πιράνχας στην Κίνα!

Επικήρυξαν πιράνχας στην Κίνα!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012, 04:20
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε παραθαλάσσια πόλη στο νότιο τμήμα της Κίνας, με εκατοντάδες αλιείς να έχουν στήσει παγίδες προκειμένου να πιάσουν… πιράνχας!

Οι τοπικές Αρχές της πόλης Λιίζου στην επαρχία Γκουάντζι εξέδωσαν ανακοίνωση, στις αρχές της εβδομάδας, μέσω της οποίας γνωστοποιούν την επικήρυξη των… εισβολέων από τη Λατινική Αμερική ύστερα από τις αναφορές για τον τραυματισμό δύο λουόμενων σε παρακείμενο ποταμό. «Έχουμε τοποθετήσει δολώματα με χοιρινό περίπου 30 εκατοστά από την επιφάνεια της θάλασσας. Το ψάρι μπορεί να δει το δόλωμα και τη στιγμή που θα προσπαθήσει να το πιάσει θα το παγιδεύσουμε με ένα δίχτυ», τόνισε ο Liao Bangzhu, τοπικός ψαράς.

Μέχρι στιγμής κανένα πιράνχας δεν έχει πιαστεί στα δίχτυα από την ημέρα που ξεκίνησε αυτό το… ιδιόμορφο κυνήγι. Όπως επισημαίνει πάντως εκπρόσωπος της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, είναι πολύ πιθανό ο… εισβολέας να μην τα καταφέρει έτσι κι αλλιώς να επιβιώσει, καθώς η θερμοκρασία του νερού στους γύρω ποταμούς αναμένεται να πέσει κάτω από τους 15 βαθμούς Κελσίου στη διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε το video...


Διαβάστε επίσης:
Τον έφαγαν τα πιράνχας!, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011, 06:25

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012, 08:53


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα