Μια από τις βασικές ενοχλήσεις το χειμώνα που επηρεάζει την καθημερινότητα μας είναι ο ενοχλητικός και σε πολλές περιπτώσεις οξύς πονόλαιμος.

Συνήθως ο πονόλαιμος προκαλείται από φλεγμονές διαφορετικής βαρύτητας, των αμυγδαλών, του φάρυγγα και πυροδοτείται σε ποσοστό 90% των περιπτώσεων από λοιμώξεις ιογενούς αιτιολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φλεγμονή του βλεννογόνου του φάρυγγα με ερυθρότητα και πόνο απαιτεί μια ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση η οποία να εξασφαλίζει επαρκή έλεγχο της φλεγμονής και των συμπτωμάτων της. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Tantum Verde, την ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση.

Το Tantum Verde μειώνει το οίδημα και την ερυθρότητα, ανακουφίζει από τον πόνο και εξουδετερώνει τους ιούς της λοίμωξης, παρέχοντας αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής. Διατίθεται μόνο στο φαρμακεία σε εύχρηστες μορφές: Στοματικό διάλυμα και παστίλιες. Τώρα η 3x δράση του Tantum Verde διατίθεται σε 3 υπέροχες γεύσεις χωρίς ζάχαρη: πορτοκάλι-μέλι, λεμόνι και μέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γρίπη και τα κρυολογήματα που συνοδεύονται από πόνο στο λαιμό είναι συχνά τους χειμερινούς μήνες και οφείλονται συνήθως σε ιογενείς λοιμώξεις. Διαρκούν 3-5 ημέρες και αντιμετωπίζονται συμπτωματικά χωρίς αντιβιοτική αγωγή. Το Tantum Verde προσφέρει πολύ περισσότερα από το να απαλύνει τον λαιμό, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς και άλλων φλεγμονωδών παθήσεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, χάρη στη τριπλή δράση της βενζυδαμίνης.

Η δραστική ουσία του Tantum Verde, η βενζυδαμίνη, είναι ένα μόριο που αποτελεί προϊόν έρευνας της Angelini R&D, με αναγνωρισμένες θεραπευτικές ιδιότητες παγκοσμίως χρησιμοποιούμενο από επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, το οποίο στοχεύει στη θεραπεία των στοματοφαρυγγικών φλεγμονωδών καταστάσεων. Η βενζυδαμίνη παρέχει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση, καθώς είναι η μόνη δραστική ουσία που συνδυάζει τη αντισηπτική επίδραση με μια σημαντική Τριπλή Δράση η οποία εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά τις φλεγμονώδεις καταστάσεις και τη συμπτωματολογία. Αναλυτικά:

  • Αντιφλεγμονώδης δράση: θεραπεύει τοπικά τις φλεγμονώδεις καταστάσεις, μειώνοντας το οίδημα και την ερυθρότητα.
  • Αναλγητική δράση: ανακουφίζει από τον πόνο και από τα άλλα σχετιζόμενα συμπτώματα.
  • Αναισθητική δράση: ανακουφίζοντας τους φλεγμονώδεις ιστούς.

Πέρα από το πονόλαιμο, το Tantum Verde χρησιμοποιείται ευρέως σε φλεγμονώδεις καταστάσεις της στοματικής κοιλότητας για την αντιμετώπιση φλεγμονών και του πόνου στη στοματίτιδα, ουλίτιδα, άφθες, μετά από εξαγωγές δοντιών. Διατίθεται σε 4 μορφές: Στοματικό διάλυμα, παστίλιες χωρίς ζάχαρη-κατάλληλες και για διαβητικούς , σε 3 γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι-μέλι και μέντα, σε οδοντόπαστα και σε σπρέι.

Δεν χρησιμοποιείται σε ασθενείς με υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος και σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Tantum Verde για την Ελλάδα είναι η Angelini Pharma Ελλάς. Η Angelini είναι ένας ιδιόκτητος πολυεθνικός όμιλος που ιδρύθηκε το 1919 στην Ιταλία και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της υγείας όπου κατέχει ηγετική θέση στις αγορές δραστηριοποίησης.

Tantum Verde – Στοματικό εκνέφωμα

Το στοματικό εκνέφωμα Tantum Verde 15 ml είναι μια εστιασμένη 3x δράση στον πονόλαιμο και τoν πόνο σε ούλα και δόντια με μεγαλύτερη ακρίβεια και βολικό μέγεθος, με ομοιόμορφο δοσολογικό ψεκασμό από το ενσωματωμένο ακροφύσιο και ευκολία μεταφοράς και χρήσης.

Πρόκειται για μια συμπτωματική αγωγή ερεθιστικών και φλεγμονωδών καταστάσεων. Ακόμη και όταν οι τελευταίες συνοδεύονται από άλγος της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των ούλων όπως: ουλίτιδα, στοματίτιδα, φαρυγγίτιδα. Αλλά και όταν οφείλονται στην εφαρμογή οδοντιατρικών θεραπειών, είτε πρόκειται για συντηρητική αγωγή ή εξαγωγή.

Προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση του πόνου και της φλεγμονής με εστιασμένη τριπλή δράση. Κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον πόνο, θεραπεία και προφύλαξη:

  • Πονόλαιμου
  • Ουλίτιδας
  • Περιοδοντίτιδας
  • Στοματικών Ελκών (άφθες / λειχήνες)
  • Μετά από εξαγωγές δοντιών

Η δοσολογία για τους ενήλικες είναι: 2-4 ψεκασμοί 2-6 φορές την ημέρα (ο κάθε ψεκασμός ισοδυναμεί με 0,17 ml διαλύματος). Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για εφήβους και παιδιά. Δραστική ουσία είναι η υδροχλωρική βενζυδαμίνη 3 mg / ml διαλύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tantumverde.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης