Η Siemens Healthineers ανακοίνωσε την κυκλοφορία του CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Self-Test. Πρόκειται για το πρώτο Self–Test της εταιρείας, πολύ εύκολο στη χρήση, που προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, είτε ο εξεταζόμενος έχει συμπτώματα COVID-19 είτε όχι.

To CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Self-Test είναι ένα ρινικό τεστ πολύ απλό και εύκολο στη χρήση και με εγγυημένα αποτελέσματα. Θα είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία, με πολύ ανταγωνιστική τιμή, και το μόνο που θα απαιτείται από τον εξεταζόμενο είναι η γρήγορη και ανώδυνη λήψη ενός ρινικού επιχρίσματος. Συγκεκριμένα, η εξέταση ανιχνεύει το αντιγόνο της πρωτεΐνης νουκλεοκαψιδίου από τον SARS-CoV-2 από τα ρουθούνια. Πρόκειται για μία εύκολη εξέταση που προορίζεται ως βοήθημα για την ταχεία διάγνωση των λοιμώξεων από κορονοϊό. Εάν τα συμπτώματα παραμένουν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της εξέτασης, συνιστάται η επίσκεψη σε επαγγελματία υγείας. Το κιτ CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test περιλαμβάνει συσκευασία των 5 τεστ, με κασέτες εξέτασης, αποστειρωμένους στυλεούς, οδηγίες χρήσης και ένα γρήγορο οδηγό αναφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers δήλωσε: «Έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προς αυτόν υπηρεσιών, είμαι πολύ περήφανος που η εταιρεία μας κυκλοφορεί το CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Self-Test με σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση στην ακριβή διάγνωση και τα αξιόπιστα αποτελέσματα. Εγγυόμαστε για ακόμη μία φορά ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά στον τρέχοντα αγώνα για τη διαχείρηση αυτής της πανδημίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης