Η ΒΙΑΝΕΞ καλωσόρισε με αισιοδοξία το 2020 και την απαρχή μιας νέας δεκαετίας, στην οποία έχει μπροστά της νέες «κορυφές» προς κατάκτηση.

Για πρώτη φορά βρέθηκαν όλοι μαζί, στον ίδιο χώρο, οι 1.200 εργαζόμενοι του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ (ΒΙΑΝΕΞ, ΒΙΑΝ, ΦΑΡΜΑΝΕΛ) στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε ότι «η εταιρεία την τελευταία διετία έχει επανέλθει σε ραγδαία ανάπτυξη. Επίσης, από ό,τι διαφαίνεται, το 2020 θα είναι μια ιστορική χρονιά. Θα είναι η χρονιά που θα σπάσουμε το ρεκόρ του 2009» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, αναφερόμενος στις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει καταγράψει η εταιρεία μέχρι σήμερα. «Το μέλλον είναι μπροστά μας, είναι λαμπερό, και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε και νέες κορυφές για την εταιρεία» επισήμανε. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε δύο εργαζόμενους του Ομίλου, οι οποίοι αποχωρούν μετά από πολλά χρόνια προσφοράς λόγω συνταξιοδότησης, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν τα «φλουριά» κέρδισαν πλούσια δώρα. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης