Η εταιρεία Dr Schär, παραμένοντας πιστή στη διαχρονική δέσμευσή της για την εγγύτητα στους καταναλωτές, ανακοινώνει την έναρξη της καινούργιας της καμπάνιας, με τίτλο «Μήπως φταίει η γλουτένη;». Η 360° καμπάνια υλοποιείται με μια σειρά ενεργειών που περιλαμβάνει συνέντευξη Τύπου, αρθρογραφία, αναφορές στο ραδιόφωνο, ενημερωτικά videos και posts στα social media. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και έχει στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την κοιλιοκάκη, τα συμπτώματα και τις συνέπειές της. Παράλληλα, επιδιώκει να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η σωστή διατροφή στους ασθενείς και πόσο μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Αφετηρία της καμπάνιας ήταν η συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Green Bay & Co και στην οποία συμμετείχαν ο κ. Γ. Μάντζαρης συντονιστής διευθυντής του Γαστρεντερολογικού Τμήματος και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός Πολυκλινική», ο κ. Ε. Ζουμπανέας διαιτολόγος – διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & amp; Obesity, η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και οι σύλλογοι Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης, Δράση για την Κοιλιοκάκη, Εστία της Κοιλιοκάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύτιμη αρωγή σε αυτήν την προσπάθεια είναι η συνεργασία της Dr Schär με τον Όμιλο Βιοϊατρική. Όσοι ολοκληρώσουν μια online αξιολόγηση συμπτωμάτων που μπορεί να παραπέμπουν σε κοιλιοκάκη στη σελίδα www.glutentest.gr μπορούν να ζητήσουν ένα πακέτο πληροφοριών μέσω email, το οποίο περιέχει και ένα κουπόνι για μια εξέταση αντισωμάτων κοιλιοκάκης στο δίκτυο του Ομίλου Βιοϊατρικής, στην προνομιακή τιμή των 9 ευρώ.

«Η νόσος της κοιλιοκάκης μπορεί να επηρεάσει πάρα πολύ τη ζωή του ασθενή. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, αλλά και για όσους πάσχουν από τη νόσο, να έχουν μια συγκεκριμένη διατροφή, από την οποία έχουν αποκλείσει τη γλουτένη. Δεν θα μπορούσα να μη στηρίξω την προσπάθεια της Dr Schär για την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο. Τα συμπτώματα κάποιες φορές είναι τόσο απλά και συνηθισμένα που δύσκολα ανιχνεύονται, γι’ αυτό είναι καλό να κάνουμε το τεστ +στο www.glutentest.gr», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το εγχείρημα για την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο της κοιλιοκάκης. Περίπου ένας στους εκατό ανθρώπους νοσεί από κοιλιοκάκη και τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλλουν, αλλά μπορεί και να μην εμφανιστούν και ποτέ. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος τα απλά συμπτώματα και τις ενδείξεις, ούτως ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητά του και φυσικά να είναι υγιής», δήλωσε ο κ. Γ. Μάντζαρης, MD γαστρεντερολόγος, συντονιστής διευθυντής του Γαστρεντερολογικού Τμήματος και διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός Πολυκλινική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η καμπάνια για την ενημέρωση του κόσμου για τη νόσο της κοιλιοκάκης από την Dr Schär είναι δέουσας σημασίας και είναι χαρά μου που συμμετέχω σε αυτήν. Η δυσανεξία στη γλουτένη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του ασθενή, καθώς αποτελεί συστατικό σε πολλά προϊόντα, τόσο σε τρόφιμα όσο και σε καλλυντικά, οπότε είναι και δύσκολο να την αποφύγει κάποιος», δήλωσε ο κ. Ε. Ζουμπανέας, διαιτολόγος – διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity.

Σχετικά με την Dr Schär

Η Dr Schär έχει ιστορία 100 χρόνων και εδρεύει στη Βόρεια Ιταλία. Από την αρχή, η αποστολή της εταιρείας ήταν ξεκάθαρη και αποσκοπεί στη βελτίωση της ζωής ανθρώπων με ειδικές διατροφικές ανάγκες. Η λειτουργία της εταιρείας διέπεται από τρεις αξίες: την Υπευθυνότητα καθώς διαχειρίζεται προϊόντα ειδικής διατροφής, την Εξέλιξη βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία και την Εγγύτητα προς τους καταναλωτές. Συνοψίζοντας, το όραμα είναι να είναι η πρώτη επιλογή των καταναλωτών να βρίσκεται κοντά τους και να τους προσφέρει καινοτόμα και γευστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Dr Schär παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση με γραφεία και γραμμές παραγωγής σε 11 χώρες, ενώ τα προϊόντα Schär καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών με περισσότερους από 120 διαφορετικούς κωδικούς, σε περισσότερες από 100 χώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης