Το ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που προκαλείται από την επίμονη – χρόνια λοίμωξη από τον ιό HPV, χρησιμοποιεί το hashtag #staysafefromHPV και ενημερώνει το κοινό ότι ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος έχει σώσει εκατομμύρια γυναίκες μέχρι σήμερα!
Επιπλέον, προσφέρει τα παρακάτω πακέτα εξετάσεων για HPV και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) σε προνομιακές τιμές.

Έλεγχος μόλυνσης από τον HPV με ανίχνευση και τυποποίηση ιικού DNA στην προνομιακή τιμή των 80€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλεγχος ενεργού χρόνιας λοίμωξης από τον HPV με ανίχνευση mRNA ογκοπρωτεϊνών υψηλού κινδύνου του ιού στην προνομιακή τιμή των 60€

Έλεγχος για ΣΜΝ στην προνομιακή τιμή των 30€: Περιλαμβάνει έλεγχο για Χλαμύδια, Ουρεόπλασμα και Μυκόπλασμα

Έλεγχος για ΣΜΝ Plus στην προνομιακή τιμή των 85€: Περιλαμβάνει έλεγχο για Χλαμύδια, Ουρεόπλασμα, Μυκόπλασμα, Γονόρροια, Αιμόφιλο, Έρπη, Σύφιλη, Τριχομονάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στον -2 όροφο του ΙΑΣΩ, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 χωρίς ραντεβού και η προσφορά ισχύει έως 28/02/2022.

Στο ΙΑΣΩ για την ανίχνευση των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων χρησιμοποιείται η μέθοδος PCR, η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο παγκοσμίως, με ασύγκριτα μεγαλύτερη διαγνωστική ακρίβεια, από τις κλασικές παραδοσιακές καλλιέργειες.

Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV έχει αποδειχθεί ότι συνήθως είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενος και περισσότερο από το 80% των σεξουαλικά ενεργών γυναικών έχει έρθει κάποια στιγμή σε επαφή μαζί του.
Η τακτική παρακολούθηση με τον σύγχρονο έλεγχο, σε συνδυασμό με το εμβόλιο που όμως ακόμα έχει χαμηλή πληθυσμιακή κάλυψη, δίνει την αισιοδοξία να πιστεύουμε ότι θα μειωθούν δραστικά οι θάνατοι από καρκίνο τραχήλου μήτρας, που σήμερα προσβάλλει περίπου 25.000 γυναίκες κάθε χρόνο, μόνο στην Ευρώπη.

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος, στις ηλικίες άνω των 20, περιλαμβάνει τεστ Παπανικολάου και άλλες ειδικότερες εξετάσεις όπως έλεγχο για HPV και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ).

Ο ετήσιος έλεγχος έχει σώσει εκατομμύρια γυναίκες μέχρι σήμερα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης