Η CSL Limited, μητρική εταιρεία της CSL Behring, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει τη Vifor Pharma, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση και υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της σιδηροπενίας, της νεφρολογίας και των καρδιονεφρολογικών θεραπειών. Η αποστολή της Vifor, με έδρα το St. Gallen της Ελβετίας, είναι να βοηθά τους ασθενείς να ζουν καλύτερα.

«Ως οργανισμός με σκοπό την προάσπιση της ανθρώπινης υγείας, το όραμα της CSL είναι παρόμοιο με αυτό της Vifor», δηλώνουν στελέχη της εταιρείας CSL ενώ ο Paul Perreault, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της CSL υπογραμμίζει ότι «Η Vifor Pharma ενδυναμώνει την αποστολή της CSL που εστιάζει στην προστασία των ασθενών με σπάνιες και σοβαρές παθήσεις. Επιπλέον, η Vifor Pharma θα επεκτείνει την παρουσία της CSL στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της νεφρολογίας, ενώ δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιηθεί η επιστημονική τεχνογνωσία των δύο εταιρειών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη CSL Behring

Η CSL Behring είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης βιοθεραπειών που καθοδηγείται από την υπόσχεσή της να σώζει ζωές. Εστιασμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, αναπτύσσει και διαθέτει καινοτόμες θεραπείες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διαταραχών της πήξης, πρωτοπαθών ανοσοανεπαρκειών, κληρονομικού αγγειοοιδήματος, κληρονομικού πνευμονικού εμφυσήματος και νευρολογικών διαταραχών. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται επίσης στην καρδιοχειρουργική, στη θεραπεία εγκαυμάτων και την πρόληψη της αιμολυτικής νόσου των νεογνών. Η CSL Behring διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συλλογής πλάσματος παγκοσμίως, την CSL Plasma. Η μητρική εταιρεία CSL Limited (ASX: CSL, USOTC: CSLLY), με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζομένους και προσφέρει θεραπείες που σώζουν ζωές σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cslbehring.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης