Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς, γιορτής, σμιξίματος με τους αγαπημένους μας και απολαύσεων όπως τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες!

Φανταστείτε την ιδανική χριστουγεννιάτικη σκηνή: ένα αναμμένο τζάκι, μία κόκκινη κούπα με αχνιστή καυτή σοκολάτα, μια πιατέλα με εορταστικές λιχουδιές και όμορφες συζητήσεις για τη χρονιά που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η ανεμελιά των γιορτών μπορεί να είναι πρόκληση για τα άτομα με διαβήτη, με δεδομένο ότι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά και να ελέγχουν συχνά τη γλυκόζη τους.

Αυτή την ελευθερία, του να απολαμβάνετε τις στιγμές σας ελευθέρα, ήλθε να διασφαλίσει το FreeStyle Libre, το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης με τεχνολογία αισθητήρα, που απελευθερώνει από την ταλαιπωρία του τρυπήματος στα δάκτυλα.

Με κάθε σάρωση του αισθητήρα με τη συσκευή ανάγνωσης, μπορείτε να δείτε άμεσα την τρέχουσα τιμή, την τάση και τα μοτίβα της γλυκόζης σας. Ο αισθητήρας καταγράφει τις τιμές της γλυκόζης μέρα και νύχτα και μπορείτε να έχετε άμεσα εικόνα για το πώς η διατροφή, η σωματική δραστηριότητα και η ινσουλίνη επηρεάζουν τα επίπεδα της γλυκόζης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το FreeStyle Libre συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του διαβήτη και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ελεύθερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να τις διακόπτετε για να κάνετε μέτρηση γλυκόζης με τρύπημα στα δάκτυλα. Έτσι, δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τις βόλτες με τους αγαπημένους σας και η μόνη σας αγωνία θα είναι να προλάβετε να πάρετε δώρα για όλους!

Το Freestyle Libre είναι κατάλληλο για όλα τα άτομα με διαβήτη ηλικίας άνω των 4 ετών και αποζημιώνεται πλήρως από τον ΕΟΠΠΥ για άτομα με διαβήτη τύπου 1. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης