Όπως προκύπτει και από την ίδια τη λατινική λέξη «vita», οι βιταμίνες είναι συνώνυμο της ζωής και απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, πόσο μάλλον ενός οργανισμού παιδικού που βρίσκεται ακόμη στα τρυφερά στάδια της ανάπτυξης. Όλες οι μανούλες εκεί έξω, γνωρίζοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει το παιδί τους να λαμβάνειτις βιταμίνες που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή του, ανησυχούν καθημερινά μήπως το παιδί τους παρουσιάσει κάποια έλλειψη. Μέσα σε μία απαιτητική καθημερινότητα που το παιδί απουσιάζει αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω σχολείου ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων και τα σπιτικά γεύματα δεν είναι πάντα εφικτά, πώς μπορεί μία μανούλα να είναι εντελώς σίγουρη ότι δεν λείπει τίποτα στο αγγελούδι της;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά, τα οποία πιθανώς να παρουσιάσουν έλλειψη σε κάποιο απαραίτητο στοιχείο, είναι εκείνα τα οποία είναι έχουν επιλεκτική διατροφή και μειωμένη όρεξη, με αποτέλεσμα να μην τρέφονται επαρκώς σε αναλογία με τις ανάγκες που παρουσιάζουν. Αυτά χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή. Ποιο παιδί, όμως, δεν είναι επιλεκτικό; Όλα τα παιδιά έχουν τις δικές τους ιδιοτροπίες, ενώ σπάνια κάποιο από αυτά θα επιλέξει να τραφεί με φρούτα και λαχανικά, τροφές αναγκαίες για ένα ολοκληρωμένο διαιτολόγιο. Αυτό αναπόφευκτα καθιστά ένα συμπλήρωμα διατροφής, όπως τα ALTIONKidsPolyvitamins, απαραίτητο. Τα φρουτώδη και γευστικά ζελεδάκια συμπυκνώνουν μία γκάμα βιταμινών και εξασφαλίζουν στο παιδί τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται, χωρίς όμως να αντικαθιστούν το ρόλο της σωστής διατροφής.

Εκτός από το γούστο του κάθε παιδιού, υπάρχουν επιπλέον παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη διατροφή του και καθιστούν τη λήψη κάποιας παιδικής πολυβιταμίνηςαναγκαία. Για παράδειγμα, μικρούλια τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα δυσαπορρόφησης και λαμβάνουν κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή, δραστήριοι νεαροί «πρωταθλητές», παιδιά που καταναλώνουν πολλά αναψυκτικά τα οποία «χαμηλώνουν» το επίπεδο των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό τους, χρειάζονται άμεσα κάποιο συμπλήρωμα. Επιπλέον, συμβαίνει συχνά στο στάδιο της ανάπτυξης κάποια παιδιά να παρουσιάσουν έλλειψη σε βιταμίνες Α και C.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ALTIONKidsPolyvitamins περιέχει 10 βιταμίνες εκ των οποίων τη «θαυματουργή» βιταμίνη C (Α) που ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου και ένα ισχυρό σύμπλεγμα βιταμινών Β που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού με σκοπό την μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας.Οι βιταμίνες συμπλέγματος Β είναι γνωστές για τον πολυσήμαντο ρόλο που παίζουν στο μεταβολισμό και τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών ενώ, η βιταμίνη Α στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, της όρασης και της βέλτιστης υγείας του δέρματος. Η συγκεκριμένη πολυβιταμίνη, διαθέτει φυσικό άρωμα πορτοκαλιού και κερασιού και το φυσικό εκχύλισμα 22 φρούτων και λαχανικών Oxxynea®.Δύο από τα γευστικά gummys τη μέρα, διαθέτουν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που θα γεμίσουν τις «μπαταρίες» του μικρού σου ενέργεια ώστε να μη νιώθει κόπωση ή κούραση.

Η λαχταριστή πολυβιταμίνη από την παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής *ALTIONKids, εκτός από πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, είναι απαλλαγμένη από συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, δεν περιέχειγλουτένη, ούτε λακτόζη, ενώ δεν διαθέτει ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Είναι κατάλληλη για παιδία άνω των 3 ετών και για να την προμηθευτείς από το φαρμακείο δεν χρειάζεται προηγουμένως συνταγογράφηση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις πρώτα με τον παιδίατρο που παρακολουθεί το μικρούλι σου ώστε να σε συμβουλέψει ποιο από τα παραπάνω συμπληρώματα καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 98168/31-10-2017

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 97664/30-10-2017

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 97666/30-10-2017

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 97665/30-10-2017

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.

***VI-80504-ALTION-12/2018

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης