Το Panax Ginseng είναι ένα φυτό που το συναντάμε κυρίως στην Κορέα, την Κίνα και την Ανατολική Σιβηρία.

Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική λέξη «πανάκεια», ενώ, η λέξη ginseng είναι η αγγλική μετάφραση της κινεζικής λέξης ren-shen που στα ελληνικά σημαίνει «ρίζα ανθρώπου», ακριβώς γιατί η μορφή που έχει η ρίζα του, συχνά θυμίζει έναν μικρό άνθρωπο. Πρόκειται για ένα φυτό που χρησιμοποιείται ήδη εδώ και 5.000 χρόνια από τους Κινέζους ως φάρμακο για πολλές ασθένειες, ενώ, οι αμέτρητες ευεργετικές του ιδιότητες, το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο σημαντικά βοηθήματα που η φύση μας προσφέρει απλόχερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό συστατικό στο οποίο οφείλεται η θεραπευτική δράση του Panax Ginseng, είναι οι τζινσενοσίδες (ginsenosides). Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι δραστικές ουσίες οι οποίες διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και τονωτικές δράσεις, λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο υποστηρικτικά για τη βέλτιστη ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που ανήκει στο σύνολο των «προσαρμογόνων» βοτάνων, βοτάνων που περιλαμβάνουν ουσίες ικανές να επαναφέρουν τον οργανισμό στη φυσιολογική του λειτουργία έπειτα από κάποια διαταραχή.

Προσφέρει ενέργεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ανταπεξέλθετε στην εξαντλητική σας καθημερινότητα, το Panax Ginseng είναι αυτό που χρειάζεστε! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο βότανο έχει την ικανότητα να καταπολεμά την κούραση και την κόπωση, χαρίζοντάς μας επιπλέον ενέργεια μέσα στην ημέρα. Αρκεί μία πολυβιταμινούχα κάψουλα έπειτα από ένα θρεπτικό γεύμα για να αρχίσει ο οργανισμός σας να παράγει την απαιτούμενη ενέργεια που είναι αναγκαία για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου

Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες του Panax Ginseng, που το έχουν αναδείξει ως το πιο δημοφιλές βότανο, είναι το γεγονός πως μπορεί να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενισχύοντας πνευματικές λειτουργίες του εγκεφάλου όπως η μνήμη, ενώ, έχει παρουσιάσει βελτιώσεις ακόμη και σε ασθενείς της νόσου Alzheimer. Σε νεαρά άτομα από την άλλη, επιταχύνει τη βελτίωση της νοητικής τους απόδοσης, βοηθώντας τους να διεκπεραιώσουν με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα πνευματικές εργασίες.

Μας φτιάχνει τη… διάθεση

Πέραν των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο ισχυρίζονται πως τους έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το αφόρητο στρες που δυσκολεύει επιπλέον την καθημερινότητά τους. Κι όμως, το Panax Ginseng μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό αγχολυτικό, χαρίζοντάς μας περισσότερη ευεξία και σαφώς, ακόμη καλύτερη διάθεση.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Το Panax Ginseng είναι το κατάλληλο βότανο για όποιον έχει αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς είναι ο πιο φυσικός τρόπος πρόληψης ασθενειών όπως το κοινό κρυολόγημα και όχι μόνο, χάρη στην αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη του δράση. Επιλέγοντας ένα συμπλήρωμα διατροφής, απαλλαγμένο από ιώδιο, όπως το ALTION Tonovit ®, που εμπεριέχει μαζί με το πολύτιμο βότανο τα αναγκαία για τον οργανισμό Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, 13 επιπλέον βιταμίνες, 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία θα έχετε έναν… παντοδύναμο «σύμμαχο» στο πλευρό σας.

Βοηθά στην ερωτική διάθεση

Θέλετε να αφυπνίσετε με κάποιον φυσικό τρόπο την… κοιμισμένη σας λίμπιντο; Το Panax Ginseng είναι το καταλληλότερο τονωτικό για αυτή την περίπτωση! Όχι μόνο θα ανεβάσει κατακόρυφα την ερωτική σας επιθυμία αλλά θα αυξήσει και την αντοχή σας στο μέγιστο. Τέλος, είναι η καλύτερη επιλογή για τους άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη στυτική λειτουργία.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως για να δράσει το «θαυματουργό» βότανο, χρειάζεται και εσείς να κάνετε μία… στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, «διορθώνοντας» τη διατροφή σας και εμπλουτίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σας με ασκήσεις που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, πριν αποφασίσετε να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση που αφορά στην υγεία σας, σημαντικό είναι να λάβετε και την γνώμη ενός έμπειρου ειδικού γιατρού που θα σας κατευθύνει καλύτερα.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63535/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

***VI-90196-ALTION-4/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης