Συνήθως μετά τα 50, ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές αλλαγές στο σώμα μας και εξωτερικά και εσωτερικά. Ίσως να παρατηρείτε ότι οι ενεργειακές αντοχές εξασθενούν, η διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης απαιτεί εντατικότερη προσπάθεια, η όραση αρχίζει να μειώνεται και η μνήμη να σας «προδίδει» μερικές φορές. Προβλήματα υγείας, που αναπόφευκτα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, αλλά και την ψυχολογία μας. Όλες αυτές οι βιοχημικές αλλαγές είναι απόρροια της σταδιακής φθοράς του ανθρώπινου οργανισμού στη «μάχη» που δίνει με το χρόνο. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας μας σταματά μετά το πέρας της πέμπτης δεκαετίας.

Τα ενεργειακά καύσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «καύσιμα» που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε το σώμα και το πνεύμα υπάρχουν και είναι όλα συγκεντρωμένα στην ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη Altion Tonovit Senior. Με μία κάψουλα την ημέρα μετά το γεύμα, ο οργανισμός μπορεί να βρει συγκεντρωμένα όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά, τα οποία θα συμβάλλουν, τόσο στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, όσο και στην ενίσχυση της πνευματικής λειτουργίας και τη φυσιολογική λειτουργία της όρασης.

Τα «καύσιμα» που θα μας βοηθήσουν να δραστηριοποιηθούμε όπως επιθυμούμε στο δεύτερο μισό της ζωής μας δεν είναι άλλα από τα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα Panax Ginseng και Ginkgo Biloba, τη λουτεΐνη, το συνένζυμο Q10, αλλά και πολλές ακόμα βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θα βάλουν «φρένο» στις μειωμένες επιδόσεις που συνοδεύουν τη γήρανση.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των Ω-3 λιπαρών οξέων είναι, εξάλλου, ευρέως γνωστές. Τα ωφέλιμα αυτά λιπαρά οξέα έχουν, μεταξύ άλλων, την ιδιότητα να μειώνουν τα τριγλυκερίδια και να ευνοούν την καλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ αποκαλούνται και ως η «τροφή του εγκεφάλου», καθώς έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τη λειτουργία της μνήμης και της όρασης. Την ίδια στιγμή, η λουτεΐνη λειτουργεί ως ο καλύτερος «σύμμαχος» των Ω-3 λιπαρών οξέων σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς το θρεπτικό αυτό συστατικό βοηθά στην αποτελεσματική διατήρηση της υγείας των ματιών και της όρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το εκχύλισμα Panax Ginseng σε συνδυασμό με το συνένζυμο Q10 συμβάλλουν στην παραγωγή της ωφέλιμης ενέργειας που χρειάζεται ο οργανισμός καθημερινά, ενώ παράλληλα το εκχύλισμα Ginkgo Biloba, βοηθά στη γρηγορότερη αναπλήρωση των χαμένων δυνάμεων, από τη πνευματική υπερκόπωση του οργανισμού. 

Ο καθημερινός προσωπικός «βοηθός»

Έχοντας το ALTION Tonovit Senior καθημερινά στο πλάι σας και βελτιώνοντας μικρές καθημερινές συνήθειες θα νιώσετε την ευεξία που χρειάζεστε και θα νοιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Το περπάτημα, η κολύμβηση και το ποδήλατο είναι απολαυστικές αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες με την ταυτόχρονη λήψη της ολοκληρωμένης πολυβιταμίνης ALTION Tonovit Senior, γίνονται εφικτές δύο με τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Εξάλλου, η φυσική άσκηση, βοηθά όχι μόνο το σώμα, αλλά και τον εγκέφαλο, καθώς η «υγιής» κυκλοφορία του αίματος μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά στοιχεία στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ανεξαρτήτως των αναγκών σας, προτείνεται να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης και δεν συνιστάται σε παιδιά και εφήβους, καθώς η ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη Altion Tonovit Senior είναι «κομμένη και ραμμένη» για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ατόμων άνω των 50 ετών.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63536/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

***VI-90272-ALTION-6/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης