Ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας διοργανώνει το XV Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Βελονισμού, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2012.

Το συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του ιατρικού βελονισμού, που είναι η μακροβιότερη μέθοδος στην ιστορία της ιατρικής και της κτηνιατρικής, ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιατρικός βελονισμός αποτελεί μία φυσική μέθοδο θεραπείας χωρίς παρενέργειες για τον οργανισμό και με εφαρμογή σε μεγάλο εύρος προβλημάτων υγείας.

Στο συνέδριο της Αθήνας, παράλληλα με το επιστημονικό κομμάτι, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διάδοση του βελονισμού στο ευρύ κοινό, τόσο με ημερίδες ενημέρωσης (με διαλέξεις και δωρεάν θεραπείες σε αριθμό συμμετεχόντων), όσο και με τη λειτουργία έκθεσης προϊόντων και υπηρεσιών βελονισμού, ήπιων μορφών θεραπείας και ευεξίας.

Συγκεκριμένα θα γίνουν δύο κεντρικές ομιλίες με θέμα τον βελονισμό και θα επακολουθήσουν δωρεάν θεραπείες-γνωριμία με τη μέθοδο, με κεντρικό θέμα «Υγεία- Ευεξία» που θα αφορούν: άγχος, διακοπή καπνίσματος, αυχεναλγία, μείωση βάρους και κόπωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση θα περιλαμβάνει προϊόντα βελονισμού (βελόνες, βιβλία, συσκευές ηλεκτροβελονισμού κ.λπ.), φαρμακευτικά ή μη σκευάσματα υγείας (ομοιοπαθητικά, φυτικά, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.), προϊόντα διατροφής (χυμοί, παιδικές τροφές, βιολογικά προϊόντα κ.λπ.), προϊόντα ομορφιάς (φυτικά καλλυντικά, laser, διαθερμίες κ.λπ.) και τέλος προϊόντα τόνωσης (βιταμίνες, βιολογικά τσάγια, αρωματοθεραπεία κ.λπ.).

Η έκθεση, οι διαλέξεις κοινού και οι θεραπείες θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.icmart2012.org και www.samag.gr.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης