To καλοκαίρι έρχεται και έχεις βάλει στόχο, φέτος να καταφέρεις να φτιάξεις το σώμα που πάντα επιθυμούσες  για τις παραλίες. Παίρνεις λοιπόν την απόφαση να πηγαίνεις κάθε μέρα γυμναστήριο και να αθλείσαι με πάθος. Η επιστροφή, όμως, στους προπονητικούς ρυθμούς κρύβει κάποιους κινδύνους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πόνους στις αρθρώσεις. Η καθημερινή πίεση που ασκείς στην προσπάθειά σου να χάσεις τα περιττά κιλά και να αποκτήσεις μυϊκό όγκο και γράμμωση κάνει τις αρθρώσεις σου να «διαμαρτύρονται» έντονα με φυσικό επακόλουθο να σταματάς τις προσπάθειες.

Η γραμμή μεταξύ πόνου και τραυματισμού είναι αρκετά λεπτή και μπορεί, είτε να σε εμποδίσει από το να ασκηθείς, είτε να σε αφήσει «εκτός γηπέδων» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι, εξάλλου, γεγονός ότι οι τραυματισμοί των αρθρώσεων αποτελούν σχεδόν αναπόφευκτο γεγονός για όσους ασχολούνται εντατικά με τον αθλητισμό, είτε είσαι επαγγελματίας είτε είσαι απλά λάτρης της φυσικής άσκησης. Δυστυχώς, οι αρθρώσεις σου βρίσκονται σε κίνδυνο συνεχώς, καθώς η καθημερινή καταπόνηση μπορεί να αποδειχθεί «καταστροφική» για τους μύες που τις περιβάλλουν. Πόσο μάλλον, όταν πραγματοποιείς τις ασκήσεις χωρίς την εποπτεία γυμναστή ή personal trainer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποτελεσματική φροντίδα των αρθρώσεων

Ο πόνος στις αρθρώσεις είναι το σήμα που κάνει ο οργανισμός υποδηλώνοντας ότι στη συγκεκριμένη περιοχή ξεκινά η σταδιακή αλλοίωση του χόνδρου, η οποία μπορεί να οδηγήσει μακροχρόνια στην εμφάνιση αρθρίτιδας και επίμονου πόνου. Εκτός, δηλαδή, από τους εμφανείς αθλητικούς τραυματισμούς, που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπως είναι μία θλάση ή κάποιο διάστρεμμα, υπάρχει και αυτή η συνεχόμενη «αφανής» ζημιά στις αρθρώσεις, η οποία απαιτεί την προσοχή σου.

Για να μην αναγκαστείς να σταματήσεις την προπόνηση και να παρατήσεις τον στόχο σου για αυτό το καλοκαίρι, θα ήταν φρόνιμο να αρχίσεις να φροντίζεις από αύριο κιόλας τις αρθρώσεις σου. Ένας αποτελεσματικός «σύμμαχος» στην προσπάθεια σου είναι το ALTION Osteo®, το οποίο αποτελεί ένα κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, που περιέχει όλα εκείνα στα συστατικά που λειτουργούν ως «ασπίδα» στον πόνο. Θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου ΙΙ, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), L-καρνιτίνη, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C  δημιουργούν ένα μείγμα που «θωρακίζει» τις αρθρώσεις και τους χόνδρους από ενοχλήσεις που σε κρατούν μακριά από το πάθος σου να διατηρηθείς «fit».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από ανάλογα φαινόμενα πόνου στις «κλειδώσεις» τους και προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις φροντίδας των αρθρώσεων χωρίς παρενέργειες. Το υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου ΙΙ, μάλιστα, διευκολύνει την εύκολη απορρόφησή του από τον ανθρώπινο οργανισμό και αναπληρώνει τη φθορά στις αρθρώσεις. Ταυτόχρονα, η ημερήσια δόση στα φακελάκια του ALTION Osteo® περιέχει και L-καρνιτίνη, που συμβάλλει με τη σειρά της στη μυϊκή ενδυνάμωση γύρω από την περιοχή των αρθρώσεων, ώστε αυτές να στηρίζονται καλύτερα στους μυς και να περιορίζεται ο πόνος.

Φυσικά, η λήψη  αυτού του συμπληρώματος διατροφής μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό σου να ξεπεράσει τα κινητικά προβλήματα που δημιουργούν οι πόνοι στις αρθρώσεις, αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι η δημιουργία ισχυρών οστών και υγιών αρθρώσεων προϋποθέτει και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και την προσεκτική φυσική άσκηση. Κάθε συσκευασία ALTION Osteo® περιλαμβάνει 30 φακελάκια, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ενός μήνα. Ακριβώς, δηλαδή, την ποσότητα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να ανακτάς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση πριν ξεκινήσει για τα καλά το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι σημαντικό πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για την αντιμετώπιση των πόνων στις αρθρώσεις, να λάβεις και τη συμβουλή ενός έμπειρου γιατρού ή φαρμακοποιού.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. : 45907/25-04-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90269-ALTION-6/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης