Θέματα υγείας θα αναπτυχθούν στον νέο κύκλο του Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Παύλου Μελά, που ξεκινά σήμερα 14 Νοεμβρίου 2018.

Η κατάθλιψη, τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο καρκίνος του μαστού, η διαδικτυακή προστασία ανηλίκων, ο αιφνίδιος θάνατος καθώς και συμβουλές για την κατάκτηση του τρίπτυχου υγεία – επιτυχία – ευτυχία, είναι τα θέματα που θα αναπτύξουν έγκριτοι καθηγητές πανεπιστημίου στην ενότητα Υγεία: Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα, τα οποία είναι δωρεάν θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη Νοεμβρίου (14, 21, 28) και Δεκεμβρίου (5, 12, 19) στις 18:00 το απόγευμα και αφορούν όλους τους ενήλικες. Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθεί διάλογος με τη μορφή ερωτοαπαντήσεων, ενώ στο τέλος όλων των παρουσιάσεων θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Εφευρέτης – Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παυλίδης, Επιστημονικός Διευθυντής των 36 Dyslexia Centers-Pavlidis Method Fellow της Διεθνούς Ακαδημίας Ερευνών Μαθησιακών Δυσκολιών, 44 έτη Καθηγητής Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολιών σε γνωστά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ελλάδας και ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά: http://www.pavlosmelas.gr/index.php/2015-01-02-08-22-46/topmenu-1454/12892-laiko-panepistimio-dimou-paylou-mela-noemvrios-dekemvrios-2018-me-emfasi-stin-ygeia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης