«O Covid -19  συνοπτικά είναι δύο ασθένειες σε μία. Η πρώτη είναι η ιογενής λοίμωξη, δηλαδή ο αναπνευστικός ιός που εισέρχεται μέσω των πνευμόνων και όχι μέσω του δέρματος και των ρούχων. Γι ‘αυτό και είμαι ένας από αυτούς που πηγαίνουν σε σπίτια για να θεραπεύω ασθενείς και φυσικά δεν φοράω ειδικές στολές αλλά βάζω δύο μάσκες», αναφέρει σε Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης ο ιταλός γιατρός στο Μιλάνο, Aντρέα Σταμέτσι.

Ο ίδιος είναι ένας από τους γιατρούς που υποστηρίζουν την θεραπεία του Covid-19 στο σπίτι, και όπως αποκαλύπτει μέχρι στιγμής έχει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να έχει χάσει ούτε έναν ασθενή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει αναλυτικά:

«Όταν ο ιός εισέρχεται στο σώμα  δημιουργεί ιογενή λοίμωξη, και αρχίζει να αναπαράγεται. Σε αυτό το σημείο πρέπει να παρέμβουμε προσπαθώντας να επιβραδύνουμε αυτή τη λοίμωξη.

Για να το κάνουμε αυτό έχουμε πολλά μέσα: το πρώτο είναι σίγουρα αντιφλεγμονώδη αλλά όχι παρακεταμόλη, η οποία δεν είναι αντιφλεγμονώδες.Μεταξύ άλλων, στη βιβλιογραφία είναι γνωστό ότι μειώνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης, ενώ η γλουταθειόνη είναι απαραίτητη για την προστασία έναντι του Covid. Όχι λοιπόν παρακεταμόλη αλλά… αντιφλεγμονώδη. Για παράδειγμα, η απλή ασπιρίνη είναι πολύ χρήσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρακεταμόλη καi η αναμονή στο σπίτι είναι ο συνδυασμός που πολύ συχνά οδηγεί τους ανθρώπους σε θάνατο.

Επιπλέον, προσπαθούμε να μειώσουμε την αναπαραγωγική ικανότητα του ιού με την αζιθρομυκίνη και με υδροξυχλωροκίνη, η οποία επιτέλους επιτρέπεται.

Σήμερα διάβαζα ένα άρθρο του καθηγητή Fauci, του καλύτερου ιολόγου των ΗΠΑ, ο οποίος το 2005 μίλησε για την υδροξυχλωροκίνη ως το καλύτερο φάρμακο που υπάρχει για τον SARS. Δεδομένου ότι ο Covid-19 είναι πάντα ένας από τους ιούς του Sars, είναι προφανές ότι εάν έχουν αλλάξει γνώμη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε μια ανάκληση από τον ΠΟΥ.

Έτσι δίνουμε αντιφλεγμονώδη, αζιθρομυκίνη και υδροξυχλωροκίνη, και το κάνουμε τις πρώτες ημέρες των συμπτωμάτων: ο χρόνος δράσης είναι πολύ σημαντικός.

Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η θεραπεία, τόσο πιο γρήγορα είμαστε σε θέση να μειώσουμε την εξέλιξη της νόσου και συνεπώς να σταματήσουμε ή να επιβραδύνουμε την αναπαραγωγή του ιού.

Ο δεύτερος τύπος ασθένειας είναι η καταιγίδα κυτοκινών στον οργανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εμείς με την κορτιζόνη θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτήν την καταιγίδα και ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε επίσης να αποτρέψουμε τη βλάβη αυτής της καταιγίδας που ουσιαστικά χτυπά τους πνεύμονες. Έτσι ο ασθενής δεν αναπνέει πλέον καλά οδηγείται στο νοσοκομείο.

Έχω θεραπεύσει εκατοντάδες ασθενείς από τον περασμένο Μάρτιο και κανένας από αυτούς δεν πέθανε.

Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να πείσω τους συναδέλφους μου, είτε πρόκειται για γενικούς ιατρούς, ορθοπεδικούς, δερματολόγους, νευρολόγους, να φορέσουν τη διπλή μάσκα, να πάνε στα σπίτια των ασθενών  με Covid-19 και να τους επισκεφθούν. Η επίσκεψη είναι απαραίτητη, και έχει δείξει ότι ο ασθενής αισθάνεται καλύτερα.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης