Υπάρχει κάποιο ασφαλές προϊόν -κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση- που να αυξάνει ταυτόχρονα τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα σε άντρες και γυναίκες; Μπορεί ένα προϊόν να κρατήσει σταθερή τη στύση τους άντρες και τη διέγερση και στα δύο φύλα, αλλά και να χαρίσει έναν ικανοποιητικό, δυνατό οργασμό; Υπάρχει και λέγεται «Permen»!

Το Permen υποστηρίζει την ερωτική διέγερση, έχει θετική επιρροή στη σεξουαλική επιθυμία, τη διάρκεια και την απόδοση, ευεργετική επίδραση στη γονιμότητα, ενώ υποστηρίζει σημαντικά τη σεξουαλική λειτουργία και αυτό γιατί δρα κεντρικά, αυξάνοντας την παραγωγή των ορμονών φύλου. Οι ορμόνες φύλου, με τη σειρά τους, ενισχύουν τα δευτερογενή χαρακτηριστικά σε άντρες και γυναίκες, όπως τη σεξουαλική διάθεση και τη γονιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκεύασμα αυτό αυξάνει στους άντρες τη μυϊκή μάζα, την τριχοφυΐα, τα γεννητικά όργανα και την ικανότητα στύσης, καθώς και τη λίμπιντο, ενώ ενισχύει την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και τη γονιμότητα.

Στις γυναίκες ομορφαίνει και λειαίνει τον κόλπο, αυξάνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική διάθεση και ενισχύει τα υπόλοιπα δευτερογενή χαρακτηριστικά φύλου (στήθος κ.τ.λ.).

Από τι αποτελείται;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Permen ενισχύει LH και FSH, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση των γοναδοτρόπων ορμονών και την αύξηση του πλάσματος του αίματος σε υγιείς άνδρες και γυναίκες.

Το Permen περιέχει: α) L-Arginine, ένα αμινοξύ που αυξάνει τη σπερματογένεση και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, β) Tribullus που ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης περίπου 40% και, κατά συνέπεια, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη λίμπιντο, γ) Ginseng, το οποίο ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και διευκολύνει τη στύση.

Σας φτιάχνει τη ζωή!

Το Permen δρα όλο το 24ωρο και δεν έχει παρενέργειες. Εκτός του ότι αυξάνει τη γονιμότητα, κάνει εντονότερη τη σεξουαλική πράξη και απολαυστικότερη την ερωτική ζωή, πιο γυμνασμένο και όμορφο το σώμα και τα γεννητικά όργανα, βοηθάει και στην καλύτερη ψυχολογία και στην τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Να, λοιπόν, που υπάρχει ένα προϊόν χωρίς παρενέργειες, το οποίο, χωρίς να απειλεί τον οργανισμό σας, μπορεί να σας χαρίσει ό,τι ποθείτε: καλή στύση, δυνατές απολαύσεις, γονιμότητα και βελτίωση της ερωτικής σας σχέσης και της ζωής σας γενικότερα!

Συστατικά

Κάθε ταμπλέτα Permen περιέχει:

Tribulus terrestris……………………………………250,00 mg
standard extract; 40% of saponins)
Ginseng (Panax ginseng)…………………………..83,30 mg
standard extract; 27-30% of ginsenosides)
L-arginine…………………………………………………166,70 mg
Συσκευασία: 60 ταμπλέτες
Δοσολογία: 2 ταμπλέτες την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα, μαζί με νερό
Συνιστάται η μακροχρόνια χρήση.

Στα φαρμακεία από τη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Πεντέλης 110, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 26, Τηλ.: 210 8034403, Fax: 210 8034495
www.vivapharm.gr email: info@vivapharm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης