Επιστημονική ημερίδα, αφιερωμένη στη γυναίκα, με θέμα «Πρόληψη–διάγνωση-αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» διοργανώνει, εξ αναβολής, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεών της, για τα 133 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας, η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 (ώρες:10:30-13:30), στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής), Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: «Καρκίνος του Μαστού – Η Σημασία της Πρόληψης», Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή, MD, PhD, FEBS, Ειδική Χειρουργός Μαστού, «Σύγχρονες απεικονιστικές μέθοδοι του καρκίνου του μαστού», Παναγιώτα Κολοβού, MD, PhD, Ακτινοδιαγνώστρια, «Ο ρόλος της ακτινοθεραπείας στην αντιμετώπιση του καρκίνου του Μαστού», Αθηνά Μαρκουΐζου, MD, Ακτινοθεραπεύτρια, «Νέες μέθοδοι ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού σε μοριακό επίπεδο», Ιωάννα Αναστασοπούλου, Καθηγήτρια, PhD, Privat Dozent.

Την συζήτηση θα συντονίσει η κ. Ιωάννα Αναστασοπούλου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι κ.κ.: Θεοδώρα Τσιτσιπά, οικονομολόγος-δημοσιογράφος, Μέλος Δ.Σ. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου, Ευθύμιος Τσούκας, δικηγόρος Μέλος Δ.Σ. Πανθεσσαλικής Στέγης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δρ. Στέφανος Κούτρας, πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης και ο κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, πρόεδρος Ε.Ν.Π.Ε. –Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης