Οι γυναίκες που βρίσκονται στη φάση της θεραπείας του καρκίνου στον μαστό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να βελτιώσουν την εικόνα τους, συμμετέχοντας σε δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι θεραπείες που κάνουν οι ασθενείς έχουν σωρεία παρενεργειών που ταλαιπωρούν τις πάσχουσες, βυθίζοντάς τις στην απογοήτευση λόγω και των αλλαγών που προκύπτουν στην εμφάνισή τους. Μερική ή ολική πτώση των μαλλιών, μερική ή ολική πτώση των φρυδιών και των βλεφαρίδων, έγκαυμα, στοματίτιδα ή ερεθισμό των χειλιών και εξάνθημα είναι κάποιες από τις παρενέργειες που επηρεάζουν το σώμα τους και την εικόνα που οι ίδιες έχουν για τον εαυτό τους.
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 2/2 Περιποίηση δέρματος κατά τη διάρκεια των θεραπειών.
• 9/2 Συμβουλές μακιγιάζ κατά τη διάρκεια των θεραπειών.
• 16/2 Φροντίδα νυχιών κατά τη διάρκεια των θεραπειών και τρόποι διαχείρισης της αλωπεκίας.
• 24/2 Βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Δεν αλλάζω εγώ».

Τα σεμινάρια διαρκούν 1 ώρα και 30 λεπτά και πραγματοποιούνται καθημερινά στις 5:30μ.μ. στα Γραφεία «Άλμα Ζωής», Αριστοτέλους 79-81, 10434 Πλατεία Βικτωρίας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 210 4180006 και 210 8815444. Η πρωτοβουλία είναι μία ευγενική χορηγία της La Roche-Posay.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης