Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να εντάξουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα υγιεινές συνήθειες, ωστόσο δεν είναι πάντα εφικτό.

Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και θα είναι ταυτόχρονα και budget friendly.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγαινε για jogging

Αλήθεια τώρα, ποιος χρειάζεται το γυμναστήριο; Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς. Αλλά τι γίνεται όταν δεν σε βολεύουν τα ωράρια; Μία είναι η λύση. Το τρέξιμο. Βγες στους δρόμους και ξεκίνα με το πιο φθηνό είδος γυμναστικής ό,τι ώρα κι αν είναι.

Φάε περισσότερες φακές και φασόλια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ποιες τροφές συμβάλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Οι φακές και τα φασόλια. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εύκολα σε πολλές νόστιμες συνταγές. Αγοράζοντάς τα χύμα και σε μεγάλη ποσότητα μπορείς να μην ξεμείνεις ποτέ.

Πάρε πιο βαθιές ανάσες

Σωστά διάβασες. Αναπνοές. Και όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Το να παίρνεις βαθιές ανάσες είναι έναν αρκετά παρεξηγημένος τρόπος άσκησης. Οι βαθιές ανάσες βοηθούν στην “επικοινωνία” του σώματός μας, του μυαλού μας και των συναισθημάτων μας. Κάνε μικρά βήματα για αρχή και μάθε μερικές βασικές πρακτικές. Θα δεις αμέσως τα οφέλη.

Ο ήλιος

Ο ήλιος είναι ένα γνωστό γιατροσόφι. Μόνο λίγο λεπτά κάτω από το φως του ήλιου θα έχει άμεση επίδραση στο σώμα και στο μυαλό σου. Θα βοηθήσει επίσης στο ανοσοποιητικό σου σύστημα με την Βιταμίνη D που θα “γεμίσει” το σώμα σου.

Πίνε νερό με λεμόνι καθημερινά

Το πιο απλό και υγιεινό tip που μπορείς να ακολουθήσεις. Το έχουμε αναφέρει και πιο πάνω και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεις και αυτό. “Καθάρισε” το σύστημά σου, αύξησε το ph σου με μόνο δύο συστατικά.

Φάε περισσότερα λαχανικά

Τα λαχανικά είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα. Κάποιες φορές μπορεί να είναι και μία λίγο πιο ακριβή επιλογή. Το πρόβλημα αυτό βέβαια λύνεται με την εύρεση κάποιου μαγαζιού, όπου οι τιμές είναι πάντα πιο χαμηλές. Προτίμησε τα λαχανικά εποχής και κάνε σαλάτες, ψήσε τα στο φούρνο ή σέρβιρέ τα με μία ωραία σος!

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης