«Η ηγεσία μας, που συμμετέχει ενεργά σε αυτό το αδίκημα, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτή η συμμετοχή θα έχει συνέπειες. Αυτό το είδος συνενοχής δεν διαφέρει από αυτό για το οποίο κατηγορήθηκαν και δικάστηκαν Γερμανοί γιατροί και επιστήμονες στη Νυρεμβέργη» αναφέρει ο δρ Ντέιβιντ Μάρτιν.

Ο δρ Ντέιβιντ Μάρτιν έδωσε στον κόσμο το «όπλο», ώστε να μπορούμε τώρα να πούμε ότι η δημόσια υγεία στον Καναδά (και διεθνώς) έχει γίνει το απόλυτο όπλο. Ο δρ Ντέιβιντ Μάρτιν μάς έδωσε επίσης τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να διεκδικήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει:

 «Αυτό είναι mRNA, συσκευασμένο σε λίπος, που παρέχεται σε ένα κύτταρο. Είναι μια ιατρική συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει το ανθρώπινο κύτταρο ώστε να γίνει δημιουργός παθογόνων. Δεν είναι εμβόλιο. Το “εμβόλιο” στην πραγματικότητα είναι ένας όρος που καθορίζεται νομικά από τη νομοθεσία περί δημόσιας υγείας. Είναι δηλαδή ένας νομικά καθορισμένος όρος σύμφωνα με τα πρότυπα του CDC και του FDA. Και το εμβόλιο πρέπει να διεγείρει συγκεκριμένα την ανοσία του ατόμου που το λαμβάνει αλλά και να σταματά τη μετάδοση.

»Και αυτό δεν είναι αυτό που δείχνει. Οι εταιρείες Moderna και Pfizer ήταν ξεκάθαροι ότι ο κλώνος mRNA που εισέρχεται στο κύτταρο δεν προορίζεται να σταματήσει τη μετάδοση, αποτελεί θεραπεία. Ωστόσο, αν μιλούσαν για θεραπεία, δεν θα ακουγόταν καλά στα αυτιά των αρχών δημόσιας υγείας, γιατί τότε οι άνθρωποι θα έλεγαν: “Ποιες άλλες θεραπείες υπάρχουν;”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η χρήση του όρου “εμβόλιο” είναι αδιανόητη όσον αφορά στο νομικό πλαίσιο… Η Moderna ιδρύθηκε ως εταιρεία χημειοθεραπείας κατά του καρκίνου και όχι ως κατασκευαστής εμβολίων SARS-COV-2. Αν λέγαμε ότι θα δώσουμε στους ανθρώπους χημειοθεραπεία ως προφύλαξη έναντι του καρκίνου που δεν έχει ακόμη εμφανίσει ο ασθενής, θα γελούσαμε γιατί είναι μια ηλίθια ιδέα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση. Πρόκειται για μια μηχανική συσκευή με τη μορφή ενός πολύ μικρού “πακέτου” τεχνολογίας που εισάγεται στο ανθρώπινο σύστημα για να ενεργοποιήσει το κύτταρο και να γίνει μια τοποθεσία παραγωγής παθογόνων.

»Και αρνούμαι να κάνω οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το αν πρόκειται για εμβόλιο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται ο όρος αυτός είναι λόγω της κατάχρησης της υπόθεσης Jacobson του 1905, η οποία έχει παρερμηνευτεί από τότε που γράφτηκε. Και αν ήμασταν ειλικρινείς, θα λέγαμε πραγματικά τι είναι αυτό το εμβόλιο: είναι μια παθογόνος χημική συσκευή που έχει σκοπό να προκαλέσει μια δράση παραγωγής χημικών παθογόνων μέσα σε ένα κύτταρο. Είναι ιατρική συσκευή, όχι φάρμακο, επειδή πληροί τον ορισμό CDRH μιας συσκευής. Δεν είναι ένα ζωντανό σύστημα, δεν είναι ένα βιολογικό σύστημα, είναι μια φυσική τεχνολογία – τυχαίνει να έχει το μέγεθος ενός μορίου.

»Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ σαφείς για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ερωτευτούμε το “παιχνίδι τους”. Κατά συνέπεια, πρέπει να είναι σαφές σε όλους όσοι ακούνε ότι δεν θα ενδώσουμε σε αυτόν τον αποτυχημένο ορισμό, όπως δεν θα ενδώσουμε στον βιομηχανικό χημικό ορισμό της υγείας. Και τα δύο είναι λειτουργικά ελαττωματικά και αποτελούν μια σιωπηρή παραβίαση του νομικού πλαισίου. Νιώθω απογοητευμένος όταν ακούω ακτιβιστές και δικηγόρους να λένε: “Θα καταπολεμήσουμε το εμβόλιο”. Εάν διαπιστώσατε ότι είναι εμβόλιο, έχετε ήδη χάσει τη μάχη. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι φτιαγμένο για να σε κάνει άρρωστο.

»Το 80% των ατόμων που εκτίθενται στον SARS-COV-2 είναι ασυμπτωματικοί φορείς. Το 80% των ατόμων  στον οργανισμό των οποίων εγχέεται αυτό το φάρμακο αντιμετωπίζει ανεπιθύμητο κλινικό συμβάν. Σας χορηγείται μια χημική ουσία για να προκαλέσει ασθένεια, όχι για να προκαλέσει μια ανοσο-μεταδοτική απόκριση. Με άλλα λόγια, κανένα από αυτά δεν θα σας εμποδίσει να μεταδώσετε τίποτα. Πρόκειται να σας κάνει να αρρωστήσετε και τα δικά σας κύτταρα θα είναι αυτά που θα σας κάνουν να αρρωστήσετε.

»Όταν ο υπεύθυνος για τη διανομή πληροφοριών είναι η ίδια η βιομηχανία, τότε χάνουμε όλοι. Επειδή η μόνη αφήγηση είναι αυτή που θα δοθεί σε ανθρώπους που υπογράφουν την επιταγή. Αυτό ισχύει για τους πολιτικούς μας και για τα ΜΜΕ μας, που έχουν πληρωθεί. Αν ακολουθήσετε τα χρήματα, συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει φωνή χωρίς αντιπαράθεση σε κανένα δίκτυο».

Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν (5 Ιανουαρίου 2021)

Πηγή: databaseitalia.it

Ο δρ Ντέιβιντ Μάρτιν, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι  γνωστός ως επιχειρηματίας, καθηγητής, λέκτορας, αλλά και διευθύνων σύμβουλος. Να σημειωθεί πως οι απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια έχουν αμφισβητηθεί και διαψευστεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης