Διοίκηση Αττικού Νοσοκομείου: Κανονικά οι χημειοθεραπείες

Διοίκηση Αττικού Νοσοκομείου: Κανονικά οι χημειοθεραπείες
Στο κενό πέφτουν, σύμφωνα με τη διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου, οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού, περί ακύρωσης των προγραμματισμένων χημειοθεραπειών σε εξωτερικούς ασθενείς, εξαιτίας ελλείψεων σε φάρμακα και προσωπικό.

Το νοσοκομείο αναφέρει πως «η σπουδή του κυρίου Γιαννακού να προβαίνει σε καταγγελίες κατά του νοσοκομείου Αττικόν, για μία ακόμη φορά έπεσε στο κενό».

«Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά, καθόσον το νοσοκομείο προμηθεύεται τα απαραίτητα φάρμακα, κάνοντας χρήση του 40% του προϋπολογισμού του 2018. Είναι προφανές λοιπόν, ότι δεν τίθεται θέμα “έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον κύριο Πολάκη”, όπως μέσα στην άγνοιά της, διατείνεται η ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ, πολύ περισσότερο δεν υφίσταται ανάγκη, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον θέμα συγγνώμης από τον κ. αν. υπουργό Υγείας και τον κ. πρωθυπουργό», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε σκωπτικό τόνο η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου σημειώνει: «Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ».

δεκαπενθήμερο, που ακυρώνονται προγραμματισμένες χημειοθεραπείες σε εξωτερικούς ασθενείς» και συνέχισε εξηγώντας ότι αυτά τα καταγγέλλουν στην ΠΟΕΔΗΝ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Τέλος, ανέφερε πως «η διοίκηση του Αττικού δικαιολογείται προς τους καρκινοπαθείς που διαμαρτύρονται, ότι τελείωσε το έτος και υπήρξε πρόβλημα διαχείρισης των αποθεμάτων και δυσκολία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον Πολάκη».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018, 17:05