Το ActiPatch® είναι η απάντηση στον πόνο από φλεγμονή χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Μέχρι πρότινος, αυτή η ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία ήταν διαθέσιμη μόνο σε κλινικές και νοσοκομεία, με τη μορφή ακριβών συσκευών. Η καινούργια αυτή τεχνολογία παρέχει μεγάλης διάρκειας θεραπεία που ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό των τραυματισμένων κυττάρων, οδηγώντας τα στη φάση της επούλωσης ταχύτερα, μειώνοντας τον πόνο και τη φλεγμονή.

Τα φάρμακα και τα θερμά/κρύα επιθέματα παρέχουν βραχυπρόθεσμη ανακούφιση, διατηρώντας όμως τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Το ActiPatch® ανακουφίζει και επουλώνει χωρίς παρενέργειες. Γι’ αυτό είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία αυτή λειτουργεί με την εισαγωγή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον τραυματισμένο ιστό, γεγονός που κλινικά δείχνει να μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή και επιταχύνει ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσης. Ο ασθενής ανακουφίζεται ταχύτερα και αισθάνεται καλύτερα. Ασφαλής, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Πάνω από 1.000.000 τεμάχια έχουν ήδη πουληθεί παγκοσμίως και τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν σήμερα αυτή την τεχνολογία για να βοηθήσουν τους ασθενείς να αναρρώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση. Η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που η εφημερίδα Wall Street Journal την ονόμασε ως μία από τις κορυφαίες ιατρικές καινοτομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογία

Ο πόνος είναι αποτέλεσμα της φλεγμονής του ιστού. Οι υπάρχουσες θεραπείες προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση, χωρίς να παρέχουν συνεχή θεραπεία για την αντιμετώπιση της φλεγμονής.

Ο μοναδικός διπλός μηχανισμός του ActiPatch® διακόπτει τη φλεγμονώδη αντίδραση του σώματος και επιταχύνει την επανορθωτική διαδικασία του ιστού, αυξάνοντας την αιμάτωση της περιοχής και οδηγώντας τα κύτταρα σε αναδιάταξη και ανασύνταξη. Το οίδημα και η φλεγμονή του ιστού μειώνεται, και έτσι υποχωρεί και ο πόνος.

Μυοσκελετικός Πόνος

Ο μυϊκός πόνος μπορεί να προκληθεί από την υπερπροσπάθεια, τη σκληρή άσκηση, όταν σηκώσουμε ένα βαρύ αντικείμενο ή κάνουμε μία απότομη κίνηση. Με απλά λόγια, σχεδόν όλοι κάποια στιγμή τον βιώνουμε. Υπάρχει τρόπος να τον αποφύγουμε και αν όχι, πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε;

Δεν υπάρχει καμία θαυματουργή θεραπεία για την εξάλειψη του πόνου των μυών. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αισθανθείτε τον μυϊκό πόνο, είναι να σταματήσετε κάθε δραστηριότητα που κάνετε. Αποφύγετε να σηκώσετε βαριά αντικείμενα ή να κάνετε έντονη κίνηση, αγνοώντας τον πόνο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επιδεινώσετε τη ζημιά και να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο αποθεραπείας. Συχνά συνιστώνται αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως η ιβουπροφαίνη, μειώνουν τη φλεγμονή στους μυς, βοηθώντας στη θεραπεία του τραυματισμού σας.

Το ActiPatch® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξάλειψη των μυϊκών πόνων, χωρίς να απαιτείται η συγχορήγηση φαρμάκων με ανεπιθύμητες ενέργειες. Το συγκεκριμένο προϊόν σας προσφέρει 720 ώρες συνολικής λειτουργίας (on-off διακόπτης), είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ, μπορεί να εφαρμοστεί με άνεση σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται άμεσα. Το ActiPatch® κατέκτησε την δεύτερη θέση σε διαγωνισμό Μη Συνταγογραφούμενων Σκευασμάτων το 2014, για το σχεδιασμό της συσκευασίας του.

Επικοινωνία

MARALKO Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα
Τζαβέλλα 42Β, 15451, Νέο Ψυχικό
Τηλ.: +30 2107564827
Email: orders@actipatch.gr
Web: actipatch.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης