Στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην μαγευτική καλντέρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου αγώνας Parkour με την ονομασία Red Bull Art Of Motion.  Κορυφαίοι αθλητές από ολόκληρο τον πλανήτη διαγωνίστηκαν για την πρώτη θέση αλλά τελικά ο Pasha Petkuns γιόρτασε με τον ιδανικότερο τρόπο τα 20ά του γενέθλια πανηγυρίζοντας στο βάθρο των νικητών.

Με φόντο το ηφαίστειο και.. στίβο μάχης για τους 21 κορυφαίους traceurs τις ταράτσες των σπιτιών, ήταν αναμενόμενο το θέαμα να είναι μοναδικό. «Δεν το περίμενα. Τραυματίστηκα ελαφρά στον πρώτο γύρο και πίστευα ότι δε θα τα καταφέρω στον τελικό» τόνισε ενθουσιασμένος ο Λετονός «Pasha» ανήμερα των 20ών του γενεθλίων. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ρώσος Alexander Zyulev πραγματοποιώντας το καλύτερο trick του αγώνα για το οποίο και βραβεύτηκε. Από τις τρεις γυναικείες συμμετοχές ξεχώρισε η Luci Romberg κερδίζοντας το βραβείο Best Female. «Το parkour είναι ένας τρόπος να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου διώχνοντας μακριά τις ανασφάλειες αποκτώντας ελευθερία έκφρασης» δήλωσε η Αμερικανίδα κασκαντέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες που συνωστίστηκαν στα γραφικά σοκάκια για να παρακολουθήσουν την απίστευτη εμπειρία, χιλιάδες ακόμα παρακολούθησαν μέσω live streaming στη zougla.gr και το redbull.tv με αποτέλεσμα μαγευτικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.     

H zougla.gr ήταν εκεί και οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι πραγματικά χάσατε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Σούπερ θέαμα στο «Red Bull Art Of Motion» της Σαντορίνης

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης