Δες μέσα από τη Beta Chachagias Racing Team πώς τα μέτρα και οι περιορισμοί επηρεάζουν τους αναβάτες και τις αγωνιστικές εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού enduro.

Σε μια χρονιά που αναθεωρήσαμε τα δεδομένα της καθημερινότητας και της ζωής μας γενικότερα, οι αθλητικές δραστηριότητες δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες. Ειδικά στο χώρο των motorsports, το enduro φάνηκε να επηρεάζεται περισσότερα απ’ όλα καθώς μετά από διαδοχικές αναβολές, ανακοινώθηκε τελικά η ματαίωση του πρωταθλήματος για το 2020. Με τη βοήθεια της Beta Chachagias Racing Team προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό για μια αγωνιστική ομάδα, πώς επηρεάζει το μέλλον της και πώς βρίσκει εφαρμογή η παροιμία ουδέν κακό αμιγές καλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο σοκ
«Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για μια δυνατή χρονιά» μας λέει ο Κώστας Χαχάγιας, μηχανικός και manager της ομάδας και συνεχίζει: «Με την επιστροφή του Ηλία Κυριλή στη δράση και την πλήρη ενσωμάτωση του Phil Atwill, δημιουργήσαμε μια σύνθεση με πέντε αναβάτες, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Όπως κάθε χρόνο δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή προετοιμασία και φυσικά την προβολή και για τους σκοπούς αυτούς δέκα άτομα αφιερώσαμε πραγματικά πολύ χρόνο. Λίγες μέρες μετά, η κατάσταση πήρε πανελλαδικά ανησυχητικές διαστάσεις και αναπάντεχα ήρθε η αναγκαστική αναβολή των δύο πρώτων αγώνων».

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης