Ο θρυλικός αναβάτης trial επιστρέφει στη Νήσο Skye για το τελευταίο του video, όπου μετατρέπει ένα απομονωμένο πεδίο αναρρίχησης σε μια κατάβαση που κόβει την ανάσα και τον πιέζει στα όρια του.

Ο Danny MacAskill σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα κρυφτεί από μια πρόκληση. Κι όταν δεν φιλμάρει για εντυπωσιακά video όπως είναι το Gymnasium και το Imaginate θα τον βρείτε να μάχεται με ορισμένα από τα πιο τεχνικά τερέν του πλανήτη, όπου ένα μικρό γλίστρημα των ελαστικών, μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Μάλιστα καθώς υπήρχε καθεστώς lockdown στην Σκωτία για σχεδόν όλο το 2020, θα έπρεπε να βρει έμπνευση σε μια κοντινή περιοχή για το επόμενο του project. Ευτυχώς για τον Danny, η Σκωτία είναι η πρωτεύουσα του mountain bike στην Αγγλία, οπότε υπάρχουν αρκετές δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι το τελευταίο του φιλμ το The Slab. Έχει γυριστεί στη Νήσο Skye και μας δείχνει τον Danny να κατεβαίνει τις Πλάκες (Slabs) του Dubh -μια εκτεθειμένη πλαγιά ύψους 500 μέτρων με μεγάλες πλάκες και απότομη κλίση, πάνω στις οποίες συνήθως βλέπουμε αναρριχητές και ορειβάτες. Θα το δεις και θα σου κοπεί η ανάσα καθώς αναβάτης και ποδήλατο κινούνται στο όριο, σε ένα χώρο όπου κάθε λάθος μπορεί να στείλει τον Danny να κουτρουβαλά στα βράχια.
Παρακολούθησε το φιλμ παρακάτω, πριν διαβάσεις την συνέντευξη του Danny στην οποία μας εξηγεί την πηγή έμπνευσης του, τις παρ’ ολίγο αστοχίες και τα σχέδια του για το μέλλον στα άγρια βουνά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης