Ήρθε στην Ελλάδα για λίγες μέρες ο Daniel Dhers, ένας από τους καλύτερους αθλητές του bmx παγκοσμίως, και μίλησε αποκλειστικά στο Core.

Ο Daniel μας μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή του το bmx, για τους στόχους του στη νέα σεζόν, για τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του, σχολίασε τον λάθος τρόπο που βλέπουν οι νέοι αναβάτες το bmx και αντίστοιχα αναφέρει πολύ σημαντικές συμβουλές. Αυτό που του έκανε μεγάλη εντύπωση στην Ελλάδα είναι το BluEnigma Hotel, που βρίσκεται στην Άνδρο και έχει bmx bowl. Και πολλά ακόμα που θα παρακολουθήσετε στο αποκλειστικό βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Daniel επισκέφθηκε τα καλύτερα spots για bmx στην Αθήνα: το Bogiatiland, την Αποθήκη, το Paradise Trails, KOS Backyard όπως και το BluEnigma Hotel της Άνδρου.

Δες το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη στο Coremag.gr!

Λίγα λόγια για τον Daniel Dhers

Είναι επαγγελματίας αθλητής bmx, κατάγεται από το Caracas της Βενεζουέλας, είναι 31 ετών. Μένει στο Greenville, στην Βόρεια Καρολίνα, το 2013 κατασκεύασε το Daniel Dhers Action Sports Complex ένα park για bmx, skate, mountain bike και γενικότερα για οτιδήποτε έχει ρόδες.

Στην καριέρα του έχει 5 Χρυσά μετάλλια και ένα Χάλκινο από το 2006, στα X-Games στην κατηγορία BMX Freestyle Park, ενώ είναι και ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του FISE World Series.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης