Το Vans Shop Riot Series έρχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και πραγματοποιεί μια στάση στην Αθήνα, τον τελευταίο προορισμό, πριν από τον εφετινό μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και στον οποίο θα παρευρεθούν τα πιο γνωστά skateshops όλης της Ευρώπης, για να διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο του θεσμού!

Το Vans Shop Riot είναι ένας θεσμός ο οποίος δημιουργήθηκε από τη Vans και στόχο έχει να προωθήσει τους καλύτερους street skaters της Ευρώπης, προσφέροντας ταυτόχρονα στη skateboard σκηνή και στα skateshops μια αυθεντική πλατφόρμα αναγνώρισης και συσπείρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εφετινό αναβαθμισμένο Vans Shop Riot Greece θα φιλοξενήσει αθλητές και θεατές στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά), το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017. Οι καλύτεροι αθλητές της skateboarding σκηνής Ελλάδας και Κύπρου θα αναδείξουν τις μοναδικές τους ικανότητες στο άθλημα που αποτελεί τρόπο έκφρασης και ζωής για τους ίδιους. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στα core skate καταστήματα όλης της χώρας, των οποίων οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα street skate contest υψηλών απαιτήσεων για τον τίτλο του Vans Shop Riot Greece, το χρηματικό έπαθλο και τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό τελικό του Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ
Πόρτες: 15:00 – Έναρξη: 17:00 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης