Το Vans Shop Riot επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα για την καθιερωμένη πλέον στάση στην Αθήνα, τον τελευταίο προορισμό πριν από τον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο. Εκεί, στο μεγάλο φινάλε του πανευρωπαϊκού θεσμού, τα καλύτερα skateshops όλης της Ευρώπης θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

Το Vans Shop Riot Series συμπληρώνει εφέτος 10 χρόνια και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αποτελώντας πλέον έναν από τους σημαντικότερους street skate θεσμούς στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε από τη Vans με στόχο να προωθήσει τους καλύτερους street skaters της Ευρώπης, προσφέροντας ταυτόχρονα στο community και τα skateshops μια αυθεντική πλατφόρμα έκφρασης και αναγνώρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εφετινό Vans Shop Riot Greece επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό, φιλοξενώντας αθλητές και θεατές στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά), το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018.

Οι καλύτεροι riders από Ελλάδα και Κύπρο θα αναμετρηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του skatepark, σε ένα street skate contest υψηλών απαιτήσεων για τον τίτλο του Vans Shop Riot Greece, για τα χρηματικά έπαθλα και τα εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό τελικό του Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάβασε τη συνέχεια στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης