Διεθνείς συμμετοχές από 18 χώρες!

Ο διεθνής αγώνας off road τριάθλου XTERRA Greece Championship είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του αθλητισμού, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, στην ονειρική Λίμνη Πλαστήρα!

Ο ελληνικός αγώνας, μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA, θα έχει μαζική συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ακριβώς αναμενόταν. Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες! Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται συμμετοχές από χώρες όπως Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδάς, Νότια Αφρική, Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Τσεχία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Βουλγαρία και Λουξεμβούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

24 κορυφαίοι και περισσότεροι από 220 ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες θα βρίσκονται στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα για να ζήσουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και εμπειρίες στον φετινό αγώνα. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του περσινού νικητή, του Γάλλου Francois Carloni, της νικήτριας του 2013, Helena Erbenova από την Τσεχία, καθώς και της πρωτοπόρου στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα XTERRA, Brigitta Poor από την Ουγγαρία. Από ελληνικής πλευράς, θα διεκδικήσουν την διάκρισή τους οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές Γρηγόρης Σουβατζόγλου (1ος Έλληνας 2013 & 2014) και Ντενίζ Δημάκη (1η Ελληνίδα 2013 & 2014).

Διαβάστε περισσότερα στο COREMAG.GR !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης