Ο σκηνοθέτης της ταινίας On Any Sunday: The Next Chapter ήρθε στην Αθήνα για την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας που έγινε στη Δάφνη τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.

Το Red Bull Media House σε συνεργασία με τη Freeride Entertainment (“Where The Trail Ends” , “New World Disorder” film series) κυκλοφορεί το remake της ταινίας που έμελλε να θέσει νέα δεδομένα στην διάδοση της δίτροχης κουλτούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ “On Any Sunday”, κινηματογράφησε ο Bruce Brown το 1971, με πρωταγωνιστές τους Malcolm Smith, Mert Lawwill και τον Steve McQueen, αστέρι του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960 και από τους πρώτους αναβάτες μηχανής motocross. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις ζωές των αναβατών και είναι μία εξερεύνηση για τον ενθουσιασμό, το πάθος, και τη ζωή στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Το επόμενο κεφάλαιο, “On Any Sunday: The Next Chapter”, σκηνοθετεί ο γιος του Bruce Brown, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Dana Brown, κατευθύνει αυτή τη σύγχρονη εκδοχή του πρωτότυπου, δείχνει το πάθος για τις μηχανές το οποίο είναι ισχυρό όσο ποτέ.

Εξιστορεί το διεθνές άθλημα, με πρωταγωνιστή τον Robbie Maddison και τους James Stewart, Travis Pastrana, Marc Marquez, Ricky Johnson, Ashley Fiolek, Jimmy N. Roberts, Kenny Roberts, Doug Henry, Dani Pedrosa, Roland Sands, Carlin Dunne, Brad Oxley, Art Haynie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στο coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης