Λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει το πιο εντυπωσιακό event της Monster Energy στη Βιέννη, το Core τσάκωσε τον dirt jumper Sam Reynolds και του έκανε μερικές ερωτήσεις!

Ο Sam Reynolds είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αναβάτες του χώρου και το έχει αποδείξει έμπρακτα και live σε αγώνες αλλά και σε όλα του τα βίντεο όπου εκτελεί τα πιο τρελά κόλπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από μικρή ηλικία ο Άγγλος αθλητής έχει βάλει στην ζωή του τις δύο ρόδες. Τον αποκαλούν King of Dirt και αυτό γιατί επί συνεχόμενες χρονιές έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο freestyle MTB και slopestyle διαγωνισμό.

Ο Sam Reynolds ασχολείται με το freestyle MTB και slopestyle για αρκετό καιρό τώρα. Μεγάλωσε με τους πιο έμπειρους αναβάτες στον χώρο του mtb και ακόμα και σήμερα στην ομάδα του είναι ο Brendan Fairclough και ο Sam Pilgrim. Με την ομάδα αυτή έχουν γυρίσει κάποια από τα επεισόδια της σειράς Sam’s World.

Το 2011 ήταν η χρονιά η οποία άλλαξε ριζικά την ζωή του. Έφυγε από τη γενέτειρά του Hampshire, και έλαβε μέρος σε πολλούς αγώνες της Ευρώπης καθιστώντας τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως. Είναι ένας από τους λίγους αθλητές που κάνουν το Double Flip και σε άλματα ύψους πάνω από 15 μέτρα. Γενικά δεν υπάρχει κόλπο που να μην βγάζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δες την αποκλειστική συνέντευξη & φωτογραφίες στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης