Η Jagged Melon Productions με χαρά σας ανακοινώνει την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, “The Thing About Greece… A Snowboard Documentary” (www.ttag.gr). Είναι ένα ντοκιμαντέρ που προβάλει τον ορεινό όγκο της Ελλάδας, την ιστορία της χιονοδρομίας και την εξέλιξη της σε βουνά απάτητα και ανεξερεύνητα.

Σκοπός είναι η παρουσίαση των ορεινών περιοχών της Ελλάδος, δημιουργώντας έτσι μία εναλλακτική τουριστική πρόταση για το κοινό. Ακολουθώντας πραγματικούς χαρακτήρες του βουνού, στα πιο απόμακρα μέρη της Ελλάδας, προσφέρει μια αληθινή και πολύ αισιόδοξη εικόνα του ανεκμετάλλευτου ορεινού πλούτου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ απευθύνεται σε νεανικό κοινό καθώς και σε λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, θέλοντας έτσι να επιτύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενημέρωση του σχετικά με την ιστορία του snowboard, του freestyle σκι και την εξερεύνηση εκτός πίστας της χειμερινής Ελλάδας. Παράλληλα επιδιώκει να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό που θα θελήσει να εξερευνήσει τις χιονισμένες βουνοπλαγιές και κορυφές.

Δείτε το τρέιλερ:

The Thing About Greece – Official Trailer from Jagged Melon Productions on Vimeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανεξάρτητη παραγωγή έχει χρηματοδοτηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου με δωρεές του κοινού μέσω διαδικτυακής εκστρατείας στο Indiegogo και τίθεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα διεξαχθεί στο πρώτο FLOW FILM FESTIVAL στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη 6 Δεκεμβρίου και στον Βόλο στις 11 Δεκεμβρίου, στα Village Cinemas.

Σκηνοθέτης είναι ο Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, επικεφαλής της Jagged Melon Productions.

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης