Άλλο ένα Rampage ολοκληρώθηκε και για ακόμα μια φορά το επίπεδο ανέβηκε σε ένα χώρο που λες ”μα τι άλλο θα δούμε”.

Μαζί με το θέαμα και την εξέλιξη όμως η τελευταία διοργάνωση έφερε και πολλά ερωτήματα. Ερωτήματα που κάναμε οι ίδιοι βλέποντας το contest και επιβεβαίωσαν οι superstars του χώρου, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι αν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και το ρίσκο που παίρνει κάθε αναβάτης που συμμετέχει ειδικά σε σχέση με το promotion του συγκεκριμένου event.

Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά αποτελούν το τελευταίο κίνητρο αφού το χρηματικό έπαθλο δεν καλύπτει ούτε τα μισά έξοδα της προετοιμασίας του εκάστοτε διαγωνιζόμενου.

Άρα τα κίνητρα είναι εντελώς διαφορετικά και θα πρέπει να τα αναζητήσει κανείς στην μυαλό ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν διάλεξε να γίνει γιατρός η δικηγόρος, αλλά να αψηφά τους κανόνες της φυσικής χάριν του θεάματος και της προσωπικής ευχαρίστησης. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Paul Basagoitia ο οποίος είναι από τους αναβάτες που έδωσαν στυλ στο freestyle mtb πριν ακόμα γίνει γνωστό στο βαθμό που είναι σήμερα και ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μια παράλυση των κάτω άκρων μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο Rampage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα δεν το έκανε για τα λεφτά παρόλα αυτά όμως εδώ τίθεται το ερώτημα για το αν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα αμείβονται όσο πρέπει από μια βιομηχανία η οποία βγάζει λεφτά με τη σέσουλα.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς τις αμοιβές και την υποστήριξη που λαμβάνει ένας ποδοσφαιριστής για να κλωτσάει μια μπάλα σε σχέση με έναν αναβάτη ο οποίος πηδά από ένα γκρεμό 20 μέτρων.
Θέαμα προσφέρουν και οι 2, επένδυση κάνουν και οι σπόνσορες τους….

Η συνέχεια στο Coremag.gr!

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης