Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το κορυφαίο freerunning γεγονός του κόσμου! Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια και, αυτή τη φορά, ετοιμάζεται να… πιάσει λιμάνι στον Πειραιά, το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 17:30.

Τέσσερα χρόνια απουσίας από την Ελλάδα είναι πάρα πολλά για τον συναρπαστικό freerunning διαγωνισμό που είναι συνυφασμένος με τη χώρα μας. Γι’ αυτό, η επιστροφή του θα συνοδεύεται από κάτι ξεχωριστό: για πρώτη φορά θα διεξαχθεί επάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών! Οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της γης, αλλά και τα επίδοξα νέα ταλέντα, ετοιμάζουν τα καλύτερα tricks τους με σκοπό να προκριθούν στο μεγάλο τελικό. Εκεί όπου οι 18 κορυφαίοι υπόσχονται να προσφέρουν ένα αθλητικό υπερθέαμα αναδεικνύοντας τα skills τους εν πλω! Το εντυπωσιακό σκηνικό θα πλαισιώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις εξελίξει τα tricks σου και θέλεις να διαγωνιστείς και εσύ; Τότε πάρε μέρος στον Onsite Qualifier, που είναι ανοιχτός προς όλους και θα διεξαχθεί τρεις ημέρες πριν από τον τελικό, στις 7 Ιουλίου, στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά. Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Οι 20 κορυφαίοι της Α φάσης του Onsite Qualifier θα προκριθούν στη Β φάση που θα πραγματοποιηθεί λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο και από την οποία οι τρεις καλύτεροι θα κερδίσουν το εισιτήριο για τον πολυαναμενόμενο τελικό!

Εκεί θα διαγωνιστούν με τις έξι γυναίκες και τους έξι άντρες που προκρίθηκαν μέσω του Online Qualifier καθώς και τους τρεις φιναλίστ του Red Bull Art of Motion 2019 που διεξήχθη στην Ιταλία, οι οποίοι θα εκτελέσουν τα πιο εντυπωσιακά tricks, flips και άλματα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης