Το outsider, Alexander Titarenko από την Ουκρανία, εκπλήσσει κριτές και θεατές και προσγειώνεται στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας ένα από τα υψηλότερα σκορ στην ιστορία του διαγωνισμού.

7 Οκτωβρίου 2017, Σαντορίνη, Ελλάδα – σε ένα συγκλονιστικό τελικό οι κορυφαίοι αθλητές του freerunning στον κόσμο, στρέφουν τα βλέμματα στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Ουκρανός Alexander Titarenko έκανε την ανατροπή, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του βάθρου με 418 βαθμούς, κερδίζοντας ταυτόχρονα το βραβείο για το Best Trick by CU. Στη 2η θέση ακολούθησε ο Nate Weston από την Αμερική, με τον Έλληνα Δημήτρη Κυρσανίδη να επανέρχεται στο βάθρο των νικητών, αυτή τη φορά στη 3η θέση. Best Female του διαγωνισμού, η Aleksandra Shevchenko από τη Ρωσία.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Ξεκίνησα ελπίζοντας απλά να προκριθώ στον Onsite Qualifier και ξαφνικά όλος ο κόσμος μου έδινε συγχαρητήρια για τη φετινή μου νίκη. Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Είμαι απλά συγκλονισμένος!» λέει ο Alexander.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 18 αθλητές, που απαθανατίστηκαν από την CANON, πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, παρουσίασαν περίπλοκα tricks, flips και εντυπωσιακά άλματα, στην προσπάθεια τους να βρεθούν στο μεγάλο Τελικό.


Περισσότερα στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης