Οι καλύτεροι freeride mountain bikers βρέθηκαν στη Νότια Αφρική για να χτίσουν τα μεγαλύτερα άλματα του κόσμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη χρονιά το DarkFEST μεταφέρθηκε σε μια νέα εκπληκτική τοποθεσία, λίγο έξω από το Stellenbosch, στις πλαγιές του βουνού Simonsberg, μια ώρα από το Κέιπ Τάουν.

Τρεις αναβάτες πήγαν ένα μήνα νωρίτερα από την έναρξη του event για να χτίσουν τη νέα πίστα και να βεβαιωθούν ότι όλα θα λειτουργούσαν σωστά πριν φτάσουν οι υπόλοιποι αναβάτες.

Ο Sam Reynolds, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του έργου, ξεκίνησε να κάνει road trips με φίλους, πηγαίνοντας σε παλιά roots και γυρίζοντας απλά βίντεο που επικεντρώθηκαν στο riding και τη διασκέδαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μετά από τρία χρόνια που έκανε ταξίδια για το Pure Darkness, δύο από αυτά ήταν στη Νότια Αφρική, αποφάσισε να ξεκινήσει το DarkFEST.

Έφερε δύο από τους καλύτερους builders του χώρου, τον Nico Vink και τον Clemens Kaudela.

Ο Nico είχε το δικό του Fest στο Βέλγιο, το Loosefest, το οποίο αποτελείται από τα μεγαλύτερα άλματα στον κόσμο και όντας τόσο τελειομανής πολλά από τα lines που έχτισε είναι και τα πιο γνωστά στον χώρο του MTB.

Ο Clemens είναι ένας εξίσου δυνατός και έμπειρος builder, έχει βοηθήσει στην κατασκευή της πίστας του event Nine Knights όπως και στο Masters of Dirt.

Αφού η “dream team” βρήκε το location, συζήτησαν πώς θα το χτίσουν και έτσι ξεκίνησαν να δουλεύουν την πίστα…

Διαβάστε περισσότερα & δείτε τις φωτογραφίες του DarkFEST στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης