Ο τέταρτος αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Afyonkarahisar της Τουρκίας, με 140 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τρεις ελληνικές, στις κατηγορίες MX1, MΧ2 και senior. Ο καιρός δεν επηρέασε τον αγώνα, επικράτησε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, ενώ μόνο το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε βροχόπτωση.

Στην κατηγορία MX1, ο Παναγιώτης Κουζής κέρδισε τη δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη θέση πήρε ο Michael Ivanov από τη Βουλγαρία και την τρίτη θέση ο Mustafa Asetin από την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΜΧ2, ο Μάριος Κανάκης τερμάτισε δεύτερος, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Toba Robert Kristian από τη Ρουμανία και στην τρίτη θέση ο Viktor Neychev από τη Βουλγαρία. Στην MX2 junior ο Μάριος αναδείχτηκε πρώτος, δεύτερος ο Viktor Neychev και τρίτος ο Christian Georgiev από τη Βουλγαρία.

Στην κατηγορία senior κέρδισε ο Δημήτρης Κεραμίδας, στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Atanas Petrov από τη Βουλγαρία και στην τρίτη θέση ο Vasili Stoyanov από τη Βουλγαρία.

Επόμενη στάση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Motocross 2021 είναι στις 27 Ιουνίου στη Σερβία και 17 Οκτωβρίου στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με τις απονομές στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης