Το Ράλι Ντακάρ είναι μια μοναδική εμπειρία – μια περιπέτεια δυο εβδομάδων, με τα πάνω και τα κάτω της. Εκεί ζεις κυριολεκτικά, μαζί με την ομάδα σου, με τους άλλους ανταγωνιστές και με τα μέσα ενημέρωσης. Ξυπνάς, τρως και μερικές φορές κάνεις ακόμα και ντους μαζί τους. Κοιμάστε καλυμμένοι με άμμο μέσα σε μικροσκοπικές σκηνές χωρίς κλιματισμό. Οι δύσκολες κρύες νύχτες ξημερώνουν ζεστές καλοκαιρινές μέρες και τα ταξίδια από τη μια ειδική διαδρομή στην άλλη είναι μακρινά και επίπονα.

Όταν εγγραφείτε στο Ράλι Ντακάρ, όπως ο επικεφαλής μηχανικός της ομάδας του Monster Energy Honda Hide Hanawa, βγάζετε τον εαυτό σας από την άνεση της καθημερινής σας ζωής στην πόλη, για να περάσετε μια καταπληκτική περιπέτεια αυτού του απίστευτου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 55χρονος Ιάπωνας γνωρίζει καλά τη ρουτίνα. Αυτό είναι το έκτο ράλι Ντακάρ που ζει. «Αγαπάμε όλους τους αγώνες, αλλά το Ντακάρ είναι ξεχωριστό», λέει. «Ερχόμαστε εδώ για την αίσθηση της περιπέτειας. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε τις απίστευτα μεγάλες μέρες και σχεδόν καθόλου ύπνο που ζούμε εδώ. Το Ντακάρ χτίζει χαρακτήρες μέσα στις ομάδες και δημιουργεί συναδελφικότητα.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης