Στο βίντεο θα παρακολουθήσεις πώς σχεδιάστηκε βήμα-βήμα το νέο όχημα Ford Focus RS RX του Ken Block όπως και του συνοδηγού του Andreas Bakkerud, από τον κορυφαίο street art artist, Felipe Pantone.

Με αυτό το όχημα θα τρέχει στους αγώνες FIA World Rallycross Championship της σεζόν 2016.
Τα original σχέδια πρώτα ολοκληρώθηκαν σε καμβά με spray μπογιά στο Hoonigan Donut Garage το οποίο βρίσκεται στο Long Beach της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη γκράφιτι φέρνει ένα αποκλειστικό στυλ και στα δύο αυτοκίνητα των οδηγών, καθώς και στα ρούχα Hoonigan.

Είναι ένα mix από γεωμετρικά μοτίβα και έντονα χρώματα, το σύνολο του έργου τέχνης του Pantone έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει την ταχύτητα και την κίνηση -ότι καλύτερο για racecar liveries.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάστηκα με τον Felipe Pantone “, δήλωσε ο Block. “Είμαι μεγάλος fan του Felipe και νομίζω πως είναι φοβερό που δουλέψαμε μαζί και σχεδίασε με το δικό του style και τα δύο οχήματα μας. Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για το Hoonigan και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ήταν συναρπαστικό που δούλεψα πάνω σε αυτό το project” , δήλωσε ο Pantone. Το έργο μου παρουσιάζει την ταχύτητα, την τεχνολογία και τις στιγμές που ζούμε.”

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 16-17 Απριλίου, φιλοξενείται στην Πορτογαλία ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rallycross.

Δες το βίντεο στο Core..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης