Κακά τα ψέματα το κρυφό όνειρο των απανταχού downhill-άδων, motocross-άδων και ότι καταλήγει σε -άδων και προϋποθέτει αδρεναλίνη και πρόσβαση σε μέρη που δεν πλησιάζουν οι normal άνθρωποι, είναι ένα pick-up.

Ίσως φταίει και το marketing που μας βομβαρδίζει καθημερινά με εικόνες από αμερικανάκια με τεράστια αγροτικά πολλών κυβικών, φορτωμένα με πανάκριβα ποδήλατα ή μηχανές και μια ξανθιά με bikini να συμπληρώνει την εικόνα με στήθος αναλόγου των κυβικών του εργαλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

This is Greece μεγάλε… ξύπνα, γιατί μετά βίας αντέχεις να χρηματοδοτείς το δίτροχο φετίχ σου. Παρόλα αυτά είναι γνωστό σε όλους τους χωμάτινους ”κύκλους” ότι για να κάνεις σωστά την δουλειά σου χρειάζεσαι ρόδα. Άλλωστε θυμάμαι κανένα να έκανε uplift περπατώντας, χωρίς αυτοκίνητο, εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις απελπισίας που έχουμε ζήσει όλοι ή να πήγε στο Αργος καβάλα στο 450. Εάν δε κάποιος γνωστός σας εξυπηρέτησε κάποια στιγμή παραχωρώντας σας το αγροτικό του, τότε καταλάβατε την γλύκα της καρότσας.

Πάνω κάτω οι επιλογές σε οχήματα αγροτικού τύπου στη Ελλάδα είναι standard και εμείς ξεκινήσαμε τις δοκιμές για το πιο κατάλληλο με το VW Amarok.

Eμφάνιση.
Δεν θα το κρύψουμε, με το που είδαμε το Amarok για πρώτη φορά μπροστά μας ψαρώσαμε. Μπορεί να έχει κατασκευαστεί με ευρωπαϊκά πρότυπα σαν σημείο αναφοράς, αλλά θυμίζει ”αμερικάνο” όπου το μέγεθος του σε συνδυασμό με την επιθετική σχεδίαση της μάσκας και των φωτιστικών σωμάτων δημιουργούν ένα σύνολο το οποίο απέχει πολύ από ένα απλό επαγγελματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο COREMAG.GR!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης