Μόλις 18 μήνες μετά το εντυπωσιακό online ντεμπούτο του, το #BATTLEDRIFT επιστρέφει με περισσότερη δύναμη, περισσότερο καπνό και ένα ολοκαίνουργιο showdown. Ο Daigo εναντίον του Baggsy.. Lamborghini Vs GT-R.. Η Ανατολή συναντά τη Δύση..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο #BATTLEDRIFT της δημιουργικής ομάδας του Monster Energy συνδυάζει την υψηλή ιπποδύναμη με τους παγκοσμίου φήμης οδηγούς.

Η κινηματογράφηση του Battledrift 2 έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο –ο Daigo Saito από την Ιαπωνία επιστρέφει με την Lamborghini Murciélago των 650bhp εναντίον του απόλυτου drifting οχήματος- το Nissan GT-R των 1400bhp του Monster Energy, Steve “Baggsy” Biagioni.

Στο #BATTLEDRIFT 2 προστέθηκε και τρίτος οδηγός. Ο 34χρονος Casey Currie από την Καλιφόρνια με το Pro2 Pro Lite race truck των 550bhp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι φανταστικό. Είμαι ενθουσιασμένος που το Monster Energy μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα επεισόδιο», εξήγησε ο Daigo. «Διασκεδάσαμε πολύ στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου στους ορεινούς δρόμους της Ιαπωνίας, και τώρα η αντίθεση του industrial χώρου είναι μεγάλη».

«Ο καιρός ήταν λίγο πρόκληση την πρώτη μέρα με τη βροχή, και είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα στο Lamborghini, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να χειριστούμε. Ελπίζω ο κόσμος να το απολαύσει όσο το πρώτο επεισόδιο!»

Δες το βίντεο & τις φωτογραφίες στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης