Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου), 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Αττική
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στον Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης