Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες:

Τετάρτη 14-02-2018
Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα είναι πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά δυτικοί- νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 πιθανώς 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 15-02-2018
Καιρός: αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και σταδιακά στα δυτικά και βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

Παρασκευή 16-02-2018
Καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με τάση ενίσχυσης από το μεσημέρι στο Αιγαίο.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 17-02-2018
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 18-02-2018
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης