Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και τοπικά πυκνές ομίχλες. Μέχρι το μεσημέρι οι ομίχλες θα διαλυθούν και θα επικρατήσουν λίγες, οι οποίες βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν. Βροχές θα εκδηλωθούν αργά το βράδυ κυρίως στη Θράκη, φαινόμενα που τη νύχτα προς Κυριακή θα επεκταθούν νοτιότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 0 έως 20, στην Ήπειρο από 2 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 21 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στα χερσαία τμήματα θα είναι ασθενείς, ενώ στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι αργά το βράδυ κατά τόπους στο Βόρειο Αιγαίο στα 7 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα ενταθούν στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης