Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, στα νότια και στο Ιόνιο. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 19, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειοι και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ, και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης