Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά των κεντρικών και νότιων ηπειρωτικών, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, που σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια ηπειρωτικά, στα ανατολικά των κεντρικών ηπειρωτικών και στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά των κεντρικών και νότιων ηπειρωτικών, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη Θεσσαλία από 5 έως 13, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 7 έως 14, στην Ήπειρο από 7 έως 18, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 16, στις Κυκλάδες από 13 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 18 (στη Ρόδο τοπικά έως 20), και στην Κρήτη από 13 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά το μεσημέρι και απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης