Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά τμήματα περιμένουμε την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2019.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 18 βαθμούς), 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή των Βαΐων στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικό από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή των Βαΐων στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης